Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİK FUARI AÇILDI

LOJİSTİK FUARI AÇILDI

LOJİSTİK FUARI AÇILDI05.11.2010

İstanbul Fuar Merkezi'nde bu yı dördüncüsü düzenlenen Lojitrns Transport Lojistik Fuarı 13 ülkeden 102 firma ve 231 markanın katılımıyla açıldı. 
 
Lojistik sektörünün lider firmaları 4-6 Kasım tarhlerinde, İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol Fuaye'de EKO Fuarcılık tarafından düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı'nda 4. kez bir araya geldi.

Üç gün sürecek fuarda özellikle Türkiye'ye komşu ülkelerden ziyaretçi alan fuara, AB ülkeler de ilgi gösteriyor. Türkiye'nin vize uygulamadığı Rusya, Azerbaycan, İran, Irak, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye'nin dış ticaretinde birinci sırada yer alan Almanya'nın ardından ro-ro hatlarının bulunduğu İtalya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya'dan da ziyaretçilerin geldiği fuarı, 6 bine yakın kişinin gezmesi bekleniyor.

Fuar çerçevesinde Türkiye'nin sektörde önemli isimlerinin tedarik zinciri ve lojistik üzerine konferanslar verecekleri 4. Uluslararası Tedarik zirvesi de gerçekleştirilecek.
Fuarda, sektörün endüstriyel ayağından, depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri, depo ekipmanları, yazılım-otomasyon çözümleri, araç takip-filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, çekiciler, ticari araçlar yedek parçaları ve aksesuarları da sergilenecek. Fuar, 6 Kasım Cumartesi günü sona erecek.
Fuar süresince lojistik sektörünün önemli isimleri tedarik zinciri ve lojistik üzerine düzenlenen konferansta katılımcıları bilgilendirecek.
Fuarın açılış gecesinde Almanya'nın fuarcılık alanında ilk 10 firması içinde yer alan Messe Münih ile EKO Fuarcılık arasında ortaklık anlaşması imzalandı. İmza törenini takiben bu yıl ilk kez organize edilen Logitrans Lojistik Ödülleri de dağıtıldı.
Kaynak: Ambar
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr