Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YURTİÇİ KARGODAN EĞİTİME DESTEK

YURTİÇİ KARGODAN EĞİTİME DESTEK

YURTİÇİ KARGODAN EĞİTİME DESTEK22.10.2010

Yurtiçi Kargo, Best FM ile birlikte “önce eğitim” dedi ve yeni eğitim döneminde öğrencilerin eksikliklerini tamamlamak için kolları sıvadı.

Best FM Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından gelecek nesillerimizin eksiksiz bir eğitim görebilmesi için başlattığı “Öğrencilerin Eksiği Değil, Fazlası Olsun” başlıklı kampanya ile evlerde, ofislerde kullanılmayan veya yeni alınan okul öncesi eğitim ve ilköğretim için gerekli olan kırtasiye ve diğer ders araç gereçler, Yurtiçi Kargo'nun desteğiyle ücretsiz olarak Türkiye’nin dört bir yanından Best FM'e ulaştırılıyor.

Okul öncesi eğitimde oyuncaklarla eğitim görmek zihinsel ve duygusal gelişim için büyük önem taşıyor. Siz de “Her oyuncak mutlu bir gelecek olacak!” diyorsanız, ihtiyacınız olmayan veya yeni alacağınız oyuncak, boya kalemi, oyun hamuru gibi okul öncesi eğitim için gerekli olan araç ve gereçleri bağışlayarak onların geleceğine katkıda bulunun.

Hayatın ilk adımlarını atarken en temel bilgilerin öğrenildiği ilköğretimde okuyan çocuklar için ise, kalem, defter, silgi gibi kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara daha mutlu bir gelecek için destek verin.

Okul öncesi eğitimi ve ilköğretimi birlikte ele alması açısından büyük önem taşıyan bu kampanya kampsamında ilk olarak 01 Kasım’da Erzurum’a gidilecek. Erzurum’da 18 köy okulunda toplam 1000 öğrenciye ulaşılacak.

Sözkonusu kampanyaya katılmak için bağışlamak istediğiniz ders araç ve gereçlerini 31 Aralık tarihine kadar Yurtiçi Kargo ile Best FM’e ücretsiz olarak ulaştırabilirsiniz.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr