Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ULUSOY ULUSLARARASI NAKLİYAT İLE KOÇZER ANLAŞTI

ULUSOY ULUSLARARASI NAKLİYAT İLE KOÇZER ANLAŞTI

ULUSOY ULUSLARARASI NAKLİYAT İLE KOÇZER ANLAŞTI12.10.2010

Ulusoy Uluslararası Nakliyat, Koç Grubu şirketlerinden ZER ile anlaştı. Gerekli yatırımları tamamladıklarını bildiren Alican Ulusoy, anlaşma sayesinde hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti

Açıklamaya göre, Ulusoy, Koç Topluluğu şirketlerine karayolu taşımalarında en fazla araç tedarik edecek lojistik şirketlerinden biri olarak şeçildi. Böylece, bir yıllık süre içerisinde Ulusoy yaklaşık 2 bin 500 araçlık bir taşıma gerçekleştirecek

Ulusoy Uluslararası Nakliyat, Koç Topluluğu şirketlerinin toplu satın alımları, yönetimi ve koordinasyonu faaliyetlerini yürüten Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş ile yaptığı sözleşme kapsamında, pek çok Koç Topluluğu şirketinin İran, Yunanistan, Makedonya, Romanya ve Danimarka’ya yapacakları ihracat taşımalarının yanı sıra, İran, Romanya ve Almanya’dan yapacakları ithalat taşımalarını da üstlenecek.
 
Altyapı yatırmları tammlandı, hedeflere yaklaşıldı
Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Altyapı yatırımlarımızın önemli bölümünü tamamladık. Taşıma ve depolama kapasitelerimizdeki gelişmeler sayesinde lojistik anlamda her kademede hizmet verebilir hale gelmiş bulunmaktayız. Suudi petrokimya devi SABIC’in ardından, Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. ile imzaladığımız anlaşma portföyümüze güç katarak bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracak dedi”.
 
Yenilikçi uygulamalarıyla uzun yıllardır sektöre yön verdiklerini dile getiren Alican Ulusoy, güven faktörünün ön plana çıktığı lojistik sektöründe, seçkin kurumsal müşterilere kaliteli hizmet verebilmek amacıyla teknolojinin sunduğu imkanları kullanmanın Ulusoy’u rakiplerinden farklılaştırdığını sözlerine ekledi.
 
2 bin 500 araçlık taşıma
Koç Topluluğu şirketlerinin toplu satın alımları, yönetimi ve koordinasyonu faaliyetlerini yürüten Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. ile Ulusoy Uluslararası Nakliyat arasında gerçekleştirilen anlaşma kapsamında Ulusoy, Koç Topluluğu şirketlerine karayolu taşımalarında en fazla araç tedarik edecek lojistik şirketlerinden biri olarak şeçildi. Anlaşmaya göre bir yıllık süre içerisinde Ulusoy yaklaşık 2 bin 500 araçlık bir taşıma gerçekleştirecek.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr