Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TNT RS İLE İŞBİRLİĞİNE GİTTİ

TNT RS İLE İŞBİRLİĞİNE GİTTİ

TNT RS İLE İŞBİRLİĞİNE GİTTİ08.10.2010

TNT Express, dünyanın en büyük elektronik ve makina bakım ürünleri dağıtım şirketi RS Components ile sözleşme imzaladı.

Elektronik ve bakım ürünleri dağıtım şirketi RS Components, Fransa ve İtalya’daki bütün yerel teslimatlarını gerçekleştirmek üzere TNT Express ile yeni bir sözleşme imzaladı. TNT böylece İtalya’da yeni bir iş anlaşması yaparken,  Fransa’da var olan sözleşmesini de yenilemiş oldu.
 
RS Components, çoğunlukla Ar-Ge ve bakım mühendislerinin oluşturduğu müşterilerine, çok çeşitli elektronik, elektrik ve mekanik parçalarının bir gün içerisinde ulaştırılmasını kapsayan anlaşmanın süresi 2 yıl olarak belirlendi. Teslimatların büyük bölümü ülke içinde olmakla birlikte İngiltere’den yapılacak bazı sevkiyatlar da sözleşme kapsamında yer alıyor.
 
TNT Express Global Elektronik Sektörü Direktörü Joris Oudenhuijzen, “RS’nin ürünlerini hızlı ve etkin bir şekilde müşterilerine ulaştırmasını sağlamaktan gurur duyuyoruz” belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Online satışlar, gelirlerinin yarısına yakın bir bölümünü oluşturuyor. Bu yüzden çok esnek ve hızlı bir ulaştırma hizmeti sunmamız gerekiyor. TNT ortaya Fransa ve İtalya’daki yerel dağıtım olanaklarını ve İngiltere ile sağlam hava bağlantısını koyuyor.”
 
RS adına açıklamada bulunan Global Kargo Yöneticisi Philip Ferry ise, “TNT ile müşterilerimize kaliteli hizmet verme konusunda ortak bir felsefeye sahibiz. Bu yeni sözleşme ise TNT ile zaten güçlü ve olumlu olan ilişkilerimizi daha da geliştirmiş olacak” dedi.
 
TNT Express, RS Components’e halen İngiltere, Singapur, Tayland ve Almanya’da hizmet veriyor. Yeni anlaşma TNT’nin Avrupa çapında domestik paket taşımacılık ağını daha da geliştirme hedefine de katkıda bulunacak.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr