Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TNT EXPRES TÜRKİYE İLGİ ODAĞI OLDU

TNT EXPRES TÜRKİYE İLGİ ODAĞI OLDU

TNT EXPRES TÜRKİYE İLGİ ODAĞI OLDU06.10.2010

TNT Express’in ülke yöneticileri, TNT Ekspres Türkiye’nin krize rağmen yüzde 20 büyümesini yerinde inceleyerek bilgi aldılar.

TNT Express’in ülke yöneticileri Türkiye’yi ziyaret ederek, TNT Ekspres Türkiye’nin çalışma ve yapılanmasını incelediler. TNT Express’in dünya genelinde en başarılı ve hızlı büyüme gösteren ülkeleri arasında ilk sıralara yerleşen Türkiye’ye; İspanya, Fransa, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Slovenya ve Malta’nın üst yönetimi ziyarette bulundu.

Toplam 2 günlük toplantıda  yöneticilere TNT Express Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız eşlik etti. Türkiye yapılanması hakkında bilgi veren Yıldız, 2010 yılının ilk aylarında hizmete giren Sabiha Gökçen Havalimanı Operasyon Merkesi hakkında da bilgi verdi. Tesisin yaklaşık 8.5 milyon Euro’ya mal olduğunu anlatan Yıldız, yatırımlarını 5 yılda ikiye katlamayı planladıklarını söyledi. Yıldız, Türkiye’deki yoğun rekabete ve küresel krize rağmen ciroda yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan TNT Express Güney Avrupa Bölge Direktörü Christian Drenthen’in de Türkiye’nin büyüme rekorları kırdığını ve büyümede büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, “Türkiye’yi artık gelişmekte olan ülke olarak nitelendirmiyoruz” dedi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr