Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA İLE KOÇTAŞ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

CEVA İLE KOÇTAŞ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

CEVA İLE KOÇTAŞ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI01.10.2010

CEVA Logistics’in, yapı marketleri şirketi Koçtaş ve ortağı Kingfisher Grubu’nun Türkiye genelindeki mağazaları arasında dağıtımı yönetmek için kendileri ile bir lojistik sözleşmesi imzaladığı bildirildi

Anlaşmaya göre, CEVA günlük bazda 650 tedarikçilerden ev iyileştirmeleri amaçlı mal toplama ve 27 Koçtaş mağazalarında onları taşıyarak gelen operasyonlarını yönetecek. Sözleşmenin ikinci bölümünde Türkiye'de Koçtaş mağazaları arasında CEVA transfer ürünlerini içeriyor.

Operasyonun hayati bir parçasının, maksimum veya minimum sipariş miktarı ile sınırlı olmaksızın tüm ürünlerinin dağıtımının CEVA yeteneği ile yönetilmesi oldu. CEVA, bu sözleşme gereklerini yerine getirmek amacıyla her yıl Türkiye çapında yaklaşık 500 bin km yol katedecek.

Türkiye ve Balkanlar'daki CEVA Lojistik'in Genel Müdürü Aslan Uzun, "Biz, tasarım oluşturmak ve büyük ölçekli ulusal ya da çok uluslu müşteriler için ulusal, bölgesel ve küresel ölçeklerde tedarik zinciri çözümleri, faaliyet tedarik zincirinin tüm aşamalarında kullanarak, lojistik genel teklif müşterilerimiz için çözümler üretiyoruz. Umuyoruz ki bu yeni prestijli anlaşmanın lojistik çözümleri kalite ve takım profesyonelliği ile yeni aktivitelerin bize emaneti, bizim ortaklık genişletmek için Koçtaş’a güven ile sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr