Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TNTDEN KLİNİK EKSPRES HİZMETİ

TNTDEN KLİNİK EKSPRES HİZMETİ

TNTDEN KLİNİK EKSPRES HİZMETİ25.08.2010

Bir milyondan fazla klinik araştırması ve deney sonucu, TNT Ekspres deneyimi ile yerlerine ulaştırılıyor.

Dağıtım sektörünün en hızlı ve en güvenilir şirketi TNT Ekspres, dünya çapındaki benzersiz alt yapısı ve sahip olduğu deneyimi ile ilaç firmaları, klinik araştırma laboratuarları ve ilaç üretimi yapan araştırma şirketleri için “Klinik Ekspres” hizmeti veriyor. “Klinik Ekspres” hizmeti kapsamında sağlık sektöründe hizmet veren firmalara ait dondurulmuş ve taşınması riskli ürünlerin yanı sıra bir milyondan fazla klinik araştırması ve deney sonucu TNT Ekspres güvencesi ile yerine ulaşıyor.

TNT Ekspres Türkiye Satış Ve Pazarlama Direktörü Sinan Türel, ‘Lider ilaç firmaları, merkez laboratuarlar ve sözleşmeli araştırma kurumları projelerini, bütçeleri dahilinde ve zamanında bitirmek için Klinik Ekspres Hizmetimize güveniyor. Bu konuda 12 yıllık bir tecrübemiz var ve yılda yaklaşık bir milyon acil klinik deney örneği ve sonucu taşıyoruz dedi.
Klinik deneylerde kullanılan malzemelerin nakliyatı için tasarladığı “Klinik Ekspres” hizmeti kapsamında 7 gün 24 saat boyunca müşteri hizmetleri ile evrak ve teslimatların tamamlanması; “Medpark THERMO” servisi ile kuru buz hizmetleri, paketleme ve taşıma hizmetlerini de bir arada sunuyor.
 
 
Klinik deneyler pazarındaki müşterilerine yönelik tüm hizmetleri bir arada sunan ilk taşımacılık şirketi olan TNT Ekspres, numune ve araştırmalara yönelik ilaç teslimatı için tasarlanan “Klinik Ekspres” hizmeti ile sağlık sektöründe hizmet veren -Roche, Glaxowellcome, Johnson&Johnson, Guiteils, Mene Reserach gibi- dünyanın en büyük ilaç firmaları için düşük maliyetli bir ağ sağlayıcısı hizmeti ile uzman  bir kuryenin kişiye özel hizmetini bir arada sunmaktadır.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr