Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİK KÖY PROJESİ İÇİN MASTER PLANI

LOJİSTİK KÖY PROJESİ İÇİN MASTER PLANI

LOJİSTİK KÖY PROJESİ İÇİN MASTER PLANI09.08.2010

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu, "Lojistik Köy'ün kurulması halinde Samsun çok şey kazanacaktır" diye konuştu. 
 
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Murzioğlu, Lojistik Köy'ün kurulmasının Samsun'a değer katacağını söyledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Lojistik Köy Projesi için mastır planı yaptıracak. Samsun'un çok ciddi bir lojistik potansiyelinin olduğuna dikkat çeken STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Lojistik Köy'ün kente çok şey kazandıracağını kaydetti.

MASTER PLAN HAZIRLANIYOR

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun TSO Başkanı Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Hacıkerimoğlu, İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve odanın yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu, Samsun'a kurulması planlanan Lojistik Köyü hakkında bilgi verdi. Murzioğlu, Lojistik Köyü'ne sağlıklı bir yer belirlenmesi için Mastır Plan'ı hazırlatacaklarını ifade ederken, AK Parti Milletvekili Demir ise projenin Samsun'a çok şey katacağının altını çizdi.

MERSİN'İ ÖRNEK ALDIK

Samsun'un çok ciddi bir lojistik potansiyelinin olduğuna dikkat çeken Başkan Murzioğlu, "Lojistik Köy'ün kurulması halinde Samsun çok şey kazanacaktır. Bunun için biz de TSO olarak Lojistik Köy için Mastır Plan hazırlatıyoruz. Bu plana sayın Valimiz de destek veriyor. Birçok limanı inceledik. Biz Mersin Limanı'nı örnek aldık. Yer tespiti için Mastır Plan konusunda Mersin Limanı'nın planını yapan profesyonel bir firma ile anlaştık. Bu planla herkesin isteğine göre değil, uzmanlarca bir yer belirlenecek. Lojistik Köy için liman ve demiryolunun yakınlığı önemli. Mastır Plan için 70 bin lirayı OKA vasıtasıyla vereceğiz, üzerini TSO olarak biz tamamlayacağız." diye konuştu.

Kaynak: Ulasımonline
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr