Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BALNAKTAN YENİ DEPO YATIRIMI

BALNAKTAN YENİ DEPO YATIRIMI

BALNAKTAN YENİ DEPO YATIRIMI09.08.2010

6 Ağustos 2010, İstanbul- Yurt içi parsiyel ve komple taşımacılığın lider isimlerinden ve lojistik sektörünün öncü firmalarından Balnak, Çayırova’da 2.800 metrekarelik bir aktarma merkezini hizmete açtı.

Özellikle zincir market, tekno market, AVM tedarikçileri, proje bazlı endüstri firmalarına yurt içi dağıtım ve depolama hizmeti veren Balnak, hizmete açtığı yeni aktarma merkezi ile FMCG (Hızlı Tüketim Malları) sektörüne hız ve maliyet avantajları sunacak projeler geliştirmeyi hedefliyor. Günlük parsiyel ürünlerin toplanacağı Çayırova deposunda, her gün Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım gerçekleşecek.
 
Yeni depo yatırımıyla ilgili açıklama yapan Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Alper, şunları söyledi:

“ Her sektörde olduğu gibi Hızlı Tüketim Malları sektörü de ciddi bir maliyet baskısı altında. Artık firmaların sadece tasarruf ederek önlerini açmaları mümkün değil. Bu nedenle iç nakliye süreçlerinin içinden elemine edebileceğimiz alanları tespit ediyoruz ve bunu hızlıca hayata geçirerek iş ortaklarımıza temeli sağlam verimlilik projeleri sunmayı planlıyoruz. Bu kapsamda ilk adım olarak Çayırova depomuzu hizmete açtık. FMCG sektörünün önde gelen firmalarıyla ortak bir toplantı yaparak, herkesin ortak ihtiyaçlarını belirledik. Ortaya ilgi çekici projeler çıktı, şimdi müşterilerimizle ortaklaşa bu projeleri hayata geçireceğiz. İlk konsantre olacağımız alan ise yurt içi parsiyel taşımalar olacak” dedi.

 

Balnak Hakkında: Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunmaktadır. 2008 yılında İzmir Lojistik Grubu şirketlerini de bünyesine dahil eden Balnak, Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer almaktadır. Özellikle Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Avrupa, Batı ve Güney Avrupa ile Tunus, Fas, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de parsiyel ve komple karayolu taşımacılık hizmetlerinde önemli bir payı olan Balnak, geniş acente ağı sayesinde tüm dünyada havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı da yapmaktadır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr