Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BALNAK, ALEMDAĞDA YENİ DEPO AÇTI

BALNAK, ALEMDAĞDA YENİ DEPO AÇTI

BALNAK, ALEMDAĞDA YENİ DEPO AÇTI13.07.2010

Balnak, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Şirket son olarak İstanbul Alemdağ’da 8.300 metrekarelik yeni bir depoyu hizmete açtı. 

9 Temmuz 2010, İstanbul- Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Balnak, depo alanında bir yatırıma daha imza attı.

Balnak, 2007 yılında hizmete açtığı ve içinde Erenköy gümrüğüne bağlı olan bir antrepo da olan Sarıgazi tesislerini Alemdağ’a taşıdı. Toplam  8.300 metrekarelik kapalı alanda hem gümrüklü hem de milli depo hizmeti verecek olan Balnak, bu tesiste daha çok elektronik perakende, mobilya ve zincir market müşterilerine hizmet verecek. 2010 yılına hızlı başladıklarını ve yeni müşterilerle birlikte artan ihtiyaçları göz önünde bulundurarak bu yatırıma karar verdiklerini kaydeden Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kosta Sandalcı, şunları söyledi:

‘‘2010 yılının ilk 6 ayında beklentilerimizin de üstünde bir taleple karşı karşıyayız. Hem yurtiçinden hem de yurtdışından önemli firmalar müşteri portföyümüze ekleniyor. Bunun doğal sonucu olarak da yeni ve daha modern yatırımları devreye sokuyoruz. Alemdağ depomuzu da bu çerçevede hizmete açtık.  Amacımız her zaman olduğu gibi müşterilerimize hızlı ve güvenli hizmet sunmak. Bunun için de yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’

Balnak Hakkında: Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunmaktadır. 2008 yılında İzmir Lojistik Grubu şirketlerini de bünyesine dahil eden Balnak, Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer almaktadır. Özellikle Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Avrupa, Batı ve Güney Avrupa ile Tunus, Fas, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de parsiyel ve komple karayolu taşımacılık hizmetlerinde önemli bir payı olan Balnak, geniş acente ağı sayesinde tüm dünyada havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı da yapmaktadır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr