Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL, INTERMODAL TANK TRANSPORT USA ACENTESİ OLDU

EKOL, INTERMODAL TANK TRANSPORT USA ACENTESİ OLDU

EKOL, INTERMODAL TANK TRANSPORT USA ACENTESİ OLDU07.07.2010

Dünya genelinde 5 bin adet ISO ve flexi tanklarıyla likit taşımacılığı yapan Intermodal Tank Transport USA Türkiye acentesi olarak Ekol Lojistik ile anlaştı.
 
Dünya üzerinde sayılı tank operatörünün üye olabildiği ITCO’ya (The International Tank Container Organisation) 2009 yılında dahil olan Ekol Lojistik; forwarding - likit taşımacılık hizmetleri kapsamında talep edilen her türlü hacme cevap verebiliyor.

Kimyasal, gaz ve gıda maddelerinin lojistik operasyonlarını hızlı, güvenli, çevreye duyarlı ve mümkün olan en yüksek hacimlerle yönettiklerini ifade eden Ekol Lojistik Forwarding Departmanı Yöneticisi Aykut Yakalı; “Intermodal Tank Transport USA’in Türkiye acentesi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Likit taşımacılığı konusunda bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı daha da büyüteceğiz. Bu anlaşma sayesinde yakın coğrafyada, özellikle Rusya, Türkî Cumhuriyetler ve Ortadoğu’da daha aktif hale geleceğiz. İstanbul’un merkez olacağı yapılanmamız dahilinde likit taşımacılılığında sadece deniz yolunu değil, kara ve demir yolunu da devreye alacağız” dedi.

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr