Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EN GÜZEL ANTREPO UPSİN

EN GÜZEL ANTREPO UPSİN

EN GÜZEL ANTREPO UPSİN29.06.2010

Lojistik dergisi Nieuwsblad Transport , “ En Güzel Antrepo”yu seçmek için bir yarışma düzenledi ve bu yarışmada UPS birinci oldu.

Son üç yılda, modern toplumda antrepoların yaygınlığının ve öneminin artmasıyla birlikte.  Hollanda menşeli Lojistik dergisi Nieuwsblad Transport , “ En Güzel Antrepo”yu seçmek için bir yarışma düzenledi ve bu yarışmada UPS birinci oldu.
 
UPS’in, Avrupa Lojistik Kampüsü’nde, güney Hollanda’nın  Roermond şehrinde bulunan yeni sağlık ürünleri dağıtım merkezi en yenilikçi  yüksek-teknoloji ekipmanları ile donatılmıştır.
Henüz  geçen yıl  açılmasına rağmen  önemli bir etki yaratan bu merkez, UPS ‘in Avrupa'da sahip olduğu ve tamamen sağlık ürünlerinin dağıtımına  adanmış  25 UPS tesisinin dünya çapındaki ağına son eklenen merkezdir.
 
Aslında, UPS Roermond sağlık lojistiği tesisinin gerçek güzelliği zemin, duvar ve tavanında gizlidir. Merkez, sağlık ürünlerinin güvenli bir şekilde depolanması için gerekli olan ısı kontrollü çevre yönetim sistemi ile inşa edilmiştir. 22.000 m2lik tesiste hassas ısı kontrolü ve gerekli ilaçların depolanması için nem sensörü bulunmaktadır. Tavandaki sensörler ise antrepo katında ve soğuk odada  sabit sıcaklık garantisi sağlamaktadır. Derin dondurucu -80 ° C (-112 ° F) soğutmakta olup; antrepo kapılarında ısınma ve soğuma  değişikliklerini en aza indirmektedir.
Aşırı basınç toz, kir ve zararlı maddeleri  dışarıda bırakır. Duvarlardaki ekstra kalın yalıtım ve bununla birlikte beyaz kaplı çatı içerideki havayı serin  tutar ve soğuk havanın dışarı çıkmasını engeller. Doğal olarak yükselen sıcak hava yakalanır ve yeniden tesisin ofis alanlarını ısıtmak için kullanılır.
Bu düzeyde enerji verimliliği ile UPS en çevreci tesislere bir yenisini daha eklemiş olup bu yarışmadaki birinciliği ile de sektördeki başarısını tekrar kanıtlamıştır.
UPS tedarik zinciri ve navlun servislerinde global lider ve dünyanın en büyük dağıtım şirketidir. Ulaştırma ve lojistikte yüzyıldan fazla deneyimi ile UPS, geniş çözüm portfolyosuyla donanmış önde gelen global ticaret uzmanıdır. Merkezi Atlanta, ABD’de bulunan UPS, dünya çapında 200’den fazla ülke ve bölgede hizmet vermektedir. Şirket web’de www.ups.com’dan  izlenebilir.
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr