Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / MERSİN 3. LOJİSTİK VE TRANSPORT FUARI

MERSİN 3. LOJİSTİK VE TRANSPORT FUARI

MERSİN 3. LOJİSTİK VE TRANSPORT FUARI29.06.2010

Mersin 3. Lojistik ve transport fuarı uluslararası katılım ve ziyaretçi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor…

Mersin Lojistik ve Transport Fuarı, üçüncü kez sektör profesyonellerini buluşturuyor

Lojistik Üs haline gelen ve önemi günden güne artan, sektörün önemli buluşma noktalarından biri olma yolunda ilerleyen Mersin’de taşımacılık ve lojistik sektörü üçüncü kez, Forza Fuarcılık A.Ş, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Deniz Ticaret Odası işbirliği ve Mersin Liman İşletmeciliği - MIP ana sponsorluğunda 07-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 3. Lojistik ve Transport Fuarı’nda bir araya gelecek.

Bu yıl 8.500 m²’lik bir alanda 160 firma katılımı ile gerçekleştirilecek olan Mersin 3. Lojistik ve Transport Fuarına yerli yabancı 10.000 profesyonel ziyaretçi beklenmektedir.

Yurtdışı ziyaretçi ve katılım çalışmaları devam ediyor

DTM’ nin Alım Heyeti Çalışması yaptıracağı ülkeler dışında Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetleri’nden 35’ e yakın ülkeye çalışmalarımız devam etmektedir.
Fuar, sektörün önde gelen kurum, kuruluş ve dernekleri tarafından destekleniyor

Taşımacılık ve Lojistik sektörünü bir araya getirecek olan organizasyon bu yıl da sektörün saygın ve önde gelen kurum, kuruluş ve dernekleri; T.C. Ulaştırma Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı, TOBB, ARLOD, DTD, IRU Türkiye, İNTADER, LODER, RAYDER, RODER, TACCI, Teknikerler Birliği, TREDER, TİGİAD, TND, UND, UTİKAD tarafından destekleniyor.


Sektör basını fuara yoğun destek veriyor

Taşımacılık ve Lojistik Sektöründe saygın yeri olan basın kuruluşlarından Taşımacılar Gazetesi, Commercial Vehicles World Dergisi, İstif Material Dergisi tanıtım sponsorluğunu üstlenirken, Nakliye Dergisi – 1a-Consultants, Lift & Handling Dergisi, Ambar Dergisi, Hizmetix Dergisi, www.nakliyerehberim.com, İşletmelerde Ekonomi Gazetesi, Lojistürk Dergisi ve derneklerin süreli yayınları projeye tam destek vermektedir.


Mersin 3. Lojistik ve Transport Fuarı’na eş zamanlı etkinlikler düzenlenecek

Sektörün önde gelen kurum, kuruluş, dernek ve üniversitelerin desteği ile bu yıl da sektörün sorunları, çözümleri, önerileri, fırsatlarının tartışılacağı, yeni teknolojilerin tanıtılacağı ve bilgi paylaşımında bulanacağı bir platform oluşturulacaktır.


Lojistik ve Transport Fuarı KOSGEB tarafından destekleniyor

KOSGEB’in de destek kapsamına aldığı fuarda 1.500 metrekarelik alan desteklenecektir. KOSGEB, fuara katılan KOBİ’lerin kiraladığı alanın 40 metrekaresine kadar olan kısmına, en fazla 100 TL üzerinden % 60 oranında destek vermektedir.
Sergilenecek ürünler:

Kara, Deniz ve Hava Taşımacılığı, Taşıma Sistem ve Ekipmanları (Konveyörler, Bantlar, Vinçler, Ceraskallar, Taşıma platformları, Yükleme Platformları) Kargo ve Kurye Hizmetleri, Lojistik, İndirme-Bindirme Ekipmanları, Grupaj, Gümrükleme, Ticari Araçlar, Üstyapı Üretici- Satıcıları ve Her Türlü Yedek Parça ve Aksesuarları, İstifleme Makine, Sistem ve Ekipmanları (Forklift, Transpalet, Akülü İstif Araçları), Depolama Sistem ve Ekipmanları, Yönetim Yazılımları (Kayar ve Sabit Raf Sistemleri, Kutular ve Diğer Depolama Ekipmanları, Etiketler ve Etiketleme Sistem ve Cihazları, Barkodlu, Manyetik ve Diğer Otomatik Tanıma ve Veri Toplama Ekipman ve Sistemleri, Paketleme Ekipmanları), Depo, Antrepo, Soğuk Hava Depoları, Liman Terminali Ekipmanları, Konteynır ve Vagon, Demiryolu ve Trafik Ekipmanları, Kombine Taşımacılar, Liman İşletmecileri, Danışmanlık Şirketleri, İletişim Gereç ve Sistemleri, Yazılım-Donanım Sağlayıcılar, Sigorta Şirketleri, Finans-Leasing Kuruluşları

07 – 10 Ekim 2010 tarihleri arasında tüm taşıma yollarının birleştiği Mersin’ de kapılarını açmaya hazırlanan 3. Lojistik ve Transport fuarında buluşmak üzere…
 

Detaylı bilgi için;
Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş.
Fulya Çetin
E mail: 
fulya@forzafuar.com.tr
Telefon: (0 312) 446 08 22-152
Faks: (0 312) 446 08 23
Web: 
www.mersintransport.com

Fuar Bilgisi Talep Formu
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr