Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 15-18 TEMMUZ 1. ULUSLARARASI ULAŞIM, LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ FUARI, TRANSLOGEX 2010

15-18 TEMMUZ 1. ULUSLARARASI ULAŞIM, LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ FUARI, TRANSLOGEX 2010

15-18 TEMMUZ 1. ULUSLARARASI ULAŞIM, LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ FUARI, TRANSLOGEX 201029.06.2010

İran Lojistik Derneği’ nin desteği ile 15 – 18 Temmuz 2010 tarihleri arasında, Tahran Fuar alanında, 1. Uluslararası Ulaşım, Lojistik ve Tedarik Zinciri Fuarı – Translogex 2010 gerçekleştirilecektir. Fuarı Türkiye’ den Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. desteklemektedir.

Ulaşım ve Lojistik sektörünün en iyi pazarlarından biri İRAN

İran’ da ulaşımın tarihi çok eskiye dayansa da, sanayide lojistik ve tedarik zincirinin gerekliliği son dönemlerde daha da önem kazanmıştır.

Ulaşım tarihçesi, Hava, Kara, Deniz, Demiryolu, Express, Multimodel taşımacılıklarında deneyim sahibi olması, transit konumu, doğu ve batı arasında bağlantı noktaları olmasından dolayı ulaşım ve lojistik sektöründe iyi bir pazar olma özelliği taşımaktadır.
İran Devleti’ nin önemli bütün kurum ve kuruluşları fuarda

Tipaks,Ispadana,Sanat Feragir, TTK, Tolu Ariyen, Terkibi Kestirani, Khlij Pejem, Asiya Sigorta,Botan Ran,İran Hava Alanları Şirketi,İran Ulastirma Bakanlığı Yol ve Tasıma Kurumu, Consltrans,İran Khodro, Gerargah Khatem, Saypa, Tek Mashin, Lojistik Arastırma Merkezi, Pars Hodro, Amir Mansur Ariya, Arvend Serbest Bölge, İmiko, İran Devlet Demir Yolları, İran Limanlar ve Gemicilik Genel Müdürlüğü, İran Milli Neftkes, İran Hava Yolları, Brousan, Dejpad, Behmen Dizel, İmam Homeyni Hava Alani, Toll

Fuarda Sergilenecek Ürünler

• Ulaştırma ve multimodal (Genel karayolu yük taşımacılığı, Soğuk hava depolu taşımacılığı, Tank taşımacılığı, Un malzeme taşımacılığı, Hava taşımacılığı, Hızlı ulaşım, Endüstriyel araç kiralama, Demiryolu ulaşımı, Su Yolu Taşımacılığı, Tren taşımacılığı, Multimodal taşıma, Tehlikeli Madde lojistiği ve hizmetleri),

• Lojistik hizmetleri (Depolama ve istifleme, Üretim öncesi ve sonrası lojistik hizmetler, Gelişmiş lojistik, Kontrol sistemleri), Yurtdışı hizmetleri (Gemi nakliyesi, Hava kargoculuğu, Uluslararası nakliye acenteleri,Kapıdan kapıya teslim, Gümrük hizmetleri),
• İşletme, danışmanlık ve hizmetler (Endüstriyel taşıma, Sigorta, Eğitim ve istihdam, Muhasebe ve finansman, Tesisler ve binalar, Ulaşım yönetimi kurulması, Depolama yönetimi kurulması, Dağıtım yönetimi kurulması)
• Lojistik altyapıları (Platform ve genel depolar, Altyapı (liman, havaalanı), Ulaştırma birimleri, Kalkınma sanayi ve lojistik birimleri)
• Ulaştırma, lojistik teknolojileri ve bilgi sistemleri ( Hizmetler / danışmanlık, Yazılım programları / Yayıncılık, Elektronik veri değişimi (EDI), Tanımlama / izlenebilirlik, Kodlama, Yük değişimi, Tedarik zinciri koordinasyonu için yazılım hizmetleri)
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr