Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSAN ARACINIZI BODRUMA TAŞIYOR

OMSAN ARACINIZI BODRUMA TAŞIYOR

OMSAN ARACINIZI BODRUMA TAŞIYOR22.06.2010

OMSAN, Pegasus ile yaptığı işbirliği çerçevesinde yepyeni bir hizmet olan “Arabam Tatilde” projesini hayata geçirdi.

Lojistik sektörünün lider firması OMSAN, havayolu yolcu taşımacılığında birçok ilke imza atan PEGASUS ile stratejik işbirliği çerçevesinde ortak bir çalışma gerçekleştirerek yepyeni bir hizmet olan “Arabam Tatilde” projesini hayata geçirdi.
OMSAN,  Pegasus ile kurduğu işbirliği çerçevesinde,  tatil yolunda saatlerce araç kullanmak istemeyenlere ve araç kiralamaktan kaçınanlara Bodrum tatili süresince kendi araçlarını kullanmanın keyfini yaşatacak yepyeni bir hizmeti hayata geçirdi. Bu hizmet sayesinde, Pegasus konforu ile seyahat edecek olan tatilcilerin araçları, OMSAN güvencesi ile Bodrum’a taşınacak.
Bu yenilikçi hizmetten ilk etapta, havayolu ile İstanbul’dan Bodrum’a seyahat edenler ve tatili boyunca kendi aracını kullanmak isteyenler yararlanacak olup, proje kapsamı sonraki dönemlerde diğer tatil beldelerini de kapsayacak şekilde genişletilecek.

0216 458 54 44 nolu OMSAN Çağrı Merkezi’ni arayarak rezervasyon yaptırabilecek olan tatilciler, araçlarını bagajlarında bulunan yüklerle birlikte, tercihleri doğrultusunda İstanbul’un her iki yakasında bulunan OMSAN teslimat noktalarındaki veya İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki, OMSAN yetkilisine teslim edebilecekler.  Aracını uçuş günü teslim edenler ertesi gün, uçuş gününden bir gün önce teslim edenler ise araçlarını aynı gün Bodrum Havalimanı’ndan veya Bodrum merkezdeki OMSAN teslimat noktasından alabilecekler. 
Aracın kasko bedeline göre değişen taşıma sigortası bedeli ve KDV hariç olmak üzere, İstanbul–Bodrum arası tek gidiş taşıma fiyatı 299 TL’den, gidiş–dönüş taşıma fiyatı  ise 499 TL’den başlamaktadır.
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr