Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / İSPANYANIN DÜNYA MARKALARI SERTRANSA GÜVENİYOR

İSPANYANIN DÜNYA MARKALARI SERTRANSA GÜVENİYOR

İSPANYANIN DÜNYA MARKALARI SERTRANSA GÜVENİYOR25.05.2010

İspanya'da 7 bölgede yer alan depo ve ofisleriyle haftada minimum 40 araç ve üstü taşıma yapan Sertrans, aralarında Mango, Zara, Bershka, Massimo Dutti, El Cortes Ingles ve Cortefiel'in de yer aldığı İspanyol devlerin tercihi olmaya devam ediyor. Özellikle grupaj taşımanın öncüsü olduğu Türkiye-İspanya hattında son derece güçlü konumda bulunan şirket, siparişin alındığı andan teslim edildiği dakikaya kadar tüm sürecin müşteri tarafından online takip edilebildiği bir altyapı ile çalışıyor.

Sertrans'ın İspanya hattında direkt  hizmet vermeye başladığı 1992 yılında İspanya ve Türkiye arasındaki ticaretin yok denecek kadar az olduğunu ifade eden Sertrans Lojistik Genel Müdürü Nilgün Keleş, “Sertrans her zamanki gibi ihtiyacı, gelişen ve değişen ticari akışları ilk tespit edip, hizmeti ilk sunan olma konusundaki öncülüğünü korudu ve İspanya-Türkiye arasında grupaj ve komple olarak direkt taşıma yapan ilk firma unvanıyla hizmet vermeye başladı. Şu anda araç sayısı ve iş yoğunluğu bakımından Türkiye-İspanya hattında açık ara lideriz” diye konuşuyor.

Express yetmezse    Ultra Express

Bu hatta pazartesi günleri de dahil olmak üzere her gün araç çıkışlarının olduğunu söyleyen Sertrans Genel Müdürü Nilgün Keleş, “Express ve ultra express olmak üzere hızlı karayolu taşımacılığı, multimodal taşımacılık, hava ve denizyolu olmak üzere her türlü taşıma yapabilecek organizasyona sahibiz” diyor. Keleş, bunun en önemli kanıtı olarak ise 2003 yılında Editorial Office and Trade Leaders Club tarafından İspanyol firmalar nezdinde yapılan müşteri memmuniyeti, fiyat, kalite, zamanlama ve sorumluluk bilincinin oylandığı değerlendirmenin ardından aldıkları kalite ödülünü gösteriyor. Keleş, halihazırda böyle bir kalite ödülünü alan tek Türk firması konumunda bulunduklarının altını çiziyor.

Kaynak: UTA Lojistik