Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SERTRANS, ALMAN ITG İLE ÖZEL ACENTELİK ANLAŞMASI İMZALADI

SERTRANS, ALMAN ITG İLE ÖZEL ACENTELİK ANLAŞMASI İMZALADI

SERTRANS, ALMAN ITG İLE ÖZEL ACENTELİK ANLAŞMASI İMZALADI17.05.2010

Sertrans Lojistik, Almanya operasyonları için sadece Almanya’nın değil Avrupa’nın da  büyük lojistik ağlarından birine sahip olan ITG ile Almanya ve Türkiye’de Exclusive Acentelik anlaşması imzaladı.

Sertrans Yönetim Kurulu Başkanı V. Hakan Keleş, imzalanan bu anlaşma ile Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya ve Kuzey Afrika’daki konumlarını Almanya’ya da taşımak için önemli bir adım atıldığını belirterek; “Bu işbirliği Sertrans ve ITG’nin karşılıklı uyumunu sağlayacak güçlü lojistik imkanları sayesinde olmuştur. Sertrans Almanya’da kurduğu bu işbirliği sonucunda ITG’nin yönettiği güçlü lojistik ağı Türk ihracatçısı ve ithalatçısının kullanımına sunarak müşterilerine maliyet ve hız konusunda önemli bir rekabet avantajı sağlayacaktır” dedi.
ITG
Özellikle tekstil lojistiği alanında uzman olan ITG, ayrıca endüstriyel ve dekoratif cam, deri konfeksiyon, kozmetik ve otomotiv gibi birçok sektöre hizmet sunuyor. ITG, Adidas, Marco Polo, Puma gibi global markaların da lojistik ihtiyacını karşılıyor.
Başta Almanya’da kurulu 12 ofis olmak üzere, Avusturya, Hollanda ve A.B.D.’deki Almanya, Hollanda toplam 16 lokasyonda kara, hava ve deniz lojistik hizmetler veriyor.

Tekstil lojistiği için kullandığı depo alanı 157 bin m2 alan kullanan ITG’nin 2009 yılı sonu itibariyle benzer özelliklerde 5 deposu ve 914 çalışanı bulunuyor.
 

Kaynak: LH

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr