Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS LINE KIEV OFİSİNİ AÇTI

ARKAS LINE KIEV OFİSİNİ AÇTI

ARKAS LINE KIEV OFİSİNİ AÇTI12.05.2010

Merkezi Odessa’da bulunan Arkas Ukraine, Başkent Kiev’de ikinci ofisini açtı. Böylece Arkas’ın yurtdışındaki Ofislerinin sayısı 26 oldu.

10 yılı aşkın süredir yatırımlarıyla Karadeniz ve Akdeniz’de düzenli hat servisi vererek büyümeye devam eden Arkas, Mart ayında Ukrayna ekonomisinin merkezi başkent Kiev’de yeni bir ofis açtı.
2003 yılından bu yana Odessa’da da faaliyet gösteren Arkas Ukraine; Arkas Line başta olmak üzere Hapag-Lloyd, Hanjin Shipping, Tarros ve UOL (NVOCC) hatlarının Ukrayna acenteliğini yürütüyor.
 
Kiev Bölgesi ve Kuzey Ukrayna için irtibat ve kontrol üssü
 
Arkas Ukraine, bir taraftan Kiev Bölgesi müşterileri için lojistik hizmet merkezi, diğer taraftan Kuzey Ukrayna ile Kiev Bölgesi arasında bir irtibat ve kontrol üssü oluşturmak amacıyla Kiev ofisini faaliyete geçirdi. Kiev'de müşterilere deniz, kara ve demiryolu taşımalarının yanı sıra depolama ve gümrükleme hizmetleri de sunuluyor.

Ofis ayrıca, acente grubu faaliyetlerine ek olarak; lojistik hizmet vermek amacıyla kurulan Arlogic Ltd. kanalı ile yapılan taşımalarda destekleyici rol üstleniyor. Arkas Ukraine, Odessa merkez olmak üzere Kiev ofislerinde uzman ekibi, profesyonel iş anlayışı ile müşterilerinin taşımacılık konusunda her türlü talebini, zamanında, hızlı ve çok yönlü olarak karşılıyor.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr