Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / SAĞLIK LOJİSTİĞİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAĞLIK LOJİSTİĞİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAĞLIK LOJİSTİĞİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ05.05.2010

Logistic Institute Turkey (L.I.T) tarafından düzenlenen Sağlık Konferansı 2010; bugün (29 Nisan 2010) İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sağlık Konferansı’nda; sağlık lojistiğinin yanı sıra Türkiye ve Dünya’da sağlık sektöründeki yeni uygulamaların,  örnek uygulamaların, geliştirilmiş hizmetlerin ve gündemin paylaşılacağı sunumlar yer aldı.

Logistic Institute Turkey (L.I.T.); düzenlediği Sağlık Konferansı’nda; sağlık ve lojistik sektörünün yöneticileriyle devletin temsilcilerini bir araya geldi. Konferansın konuşmacıları arasında yer alan Ekonomist Deniz Gökçe de; ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.
Konferansta Logistic Institute Turkey (L.I.T) Başkanı Arif Adnan Almeman, DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Prof. Dr. Ekrem Atbakan, Dünya Göz Hastaneleri İcra Kurulu Üyesi Selin Yıldırım Peker, Memorial Sağlık Grubu Bilgi Sistemleri Koordinatörü  Yasin Keleş ve DHL, UK Sağlık ve Kamu Sektörü CEO’su Eddie Aston sunumlarını katılımcılarla paylaştı.
İkinci oturumda; Sağlık Bakanlığı İlaç Eczacılık Genel Müdürü Dr.Saim Kerman, Sanofi-Aventis Tedarik Zinciri Direktörü Ahmet Kavuşturan, Boehringer Ingelheim Ruhsatlandırma Müdürü Melek B. Önol ve DHL, UK&IE, Fransa, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika CEO’su Graham Inglis sağlık sektörüyle ilgili fikirlerini sundu.
Sağlık Konferansı’nın son oturumunda ise Glaxo SmithKline Tedarik Zinciri Müdürü Gamze Özalp, Schering Plough Tedarik Zinciri Müdürü Neslihan Çakır Kahraman ve Ekonomist  Deniz Gökçe yer aldı.
Sağlık Konferansı ’10, yapılan oturumların ardından Türk Lojistik Enstitüsü Başkanı Arif Adnan Almeman’ın sunduğu konferans sonuç bildirgesi ile sona erdi.
 

Kaynak: LH