Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PROJE TAŞIMALARI PAN PROJECTLE ÇÖZÜM BULUYOR

PROJE TAŞIMALARI PAN PROJECTLE ÇÖZÜM BULUYOR

PROJE TAŞIMALARI PAN PROJECTLE ÇÖZÜM BULUYOR05.05.2010

PAN Air & Seafreight Logistics, 1997 yılında Gülriz Kantek tarafından kuruldu. 1999 yılında kargo taşımacılığı sektöründe ilk kez 9001-2000 müşteri memnuniyeti ve servis dizaynı içerikli bir kalite çalışmasını başlatarak, “bölgesel ve sektörel uzmanlaşma” konusunda yoğunlaşmaya başladı.

Bölgesel ve sektörel uzmanlaşmayı benimseyen firma bu doğrultuda; Pan@log, Autolog, Panege, Panrail ve PAN Project isimli alternatif çözümler dizayn etti. Pan@log, katmadeğer lojistiği ve depo yönetimi hizmeti vermek üzere oluşturuldu. Autolog, otomotiv üreticileri ve yan sanayine alternatif taşıma modelleri, kapıdan kapıda hizmet ve express çözümler üretmek için dizayn edildi. Panege, bölgesel deneyim ve global uzmanlaşmayı birleştirerek Ege Bölgesi’nde hizmet verme hedefiyle kuruldu. Panrail,Türk kargo taşımacılığının yeni yüzü ve modeli ile maliyet odaklı proje taşımaları için tasarlandı. PAN Project, özellikle inşaat ve otomotiv firmalarının "gabari dışı" proje taşımalarını organize etmek, alternatif rotalar üretmek için tasarlanmış.

Pan Logistics Multimodal ve Proje Müdürü Kokaçya Esen, PAN Project hakkında bilgi verdi. Esen; inşaat otomotiv, AOG Blok, moloz mermer, makine ve ekipmanları, Hi-tech and elektronik sektörlerinde, PAN Project ekibi olarak risk yönetimi, bölgesel koşullar ve buna bağlı alternatif taşıma modellerini göz önünde bulundurarak, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda proje çözümleri tasarladıklarını söyledi. Başta Shaklin Adası, Sudan, Umman Kırallığı, Cezayir, Tunus, Fas, Libya, Kazaksitan, Ukrayna, Irak ve Rusya olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde müşterileri için proje taşımaları organize ediyor. 

Esen, PAN Project'in PPG'ye (Project Professionals Group) üye olarak servis kalitesini güçlendirdiğin altını çizdi. Esen, PAN Project'in havayolu taşımalarında, 300 IATA lisanslı Türk forwarderı arasında, ithalatta 4. İhracatta ise 16. sırada yer aldığını bildirdi.
 
Kaynak: UTA
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr