Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / GELENEKSEL TEDARİKÇİ GÜNLERİ BAŞLIYOR

GELENEKSEL TEDARİKÇİ GÜNLERİ BAŞLIYOR

GELENEKSEL TEDARİKÇİ GÜNLERİ BAŞLIYOR05.05.2010

Borusan Lojistik Geleneksel Tedarikçi Günü Bu Yıl 14 Mayıs'ta gerçekleşecek
 
Borusan Lojistik, Tedarikçi Yönetim Sistemi kapsamında yer alan iş ortaklarını her yıl düzenlediği paylaşım toplantısında bir araya getiriyor. Bu seneki Borusan Lojistik Tedarikçi Paylaşım toplantısı, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Borusan Lojistik’te Tedarikçilerin seçimi, değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve ödüllendirilmesini kapsayan Tedarikçi Yönetimi; Borusan Lojistik'in politika ve stratejileri doğrultusunda şekillendiriliyor. Bu amaçla oluşturulan Satın Alma ve Tedarikçilerin Yönetimi süreci çerçevesinde, 2006 yılından bu yana tedarikçilerin performansı periyodik olarak değerlendiriliyor ve stratejik işbirliktelikleri geliştiriliyor. Yıl tamamlandıktan sonra yapılan Tedarikçi Günü kapsamında da belirli kategorilerde Yılın Tedarikçisi Ödülü veriliyor
Borusan Lojistik'in, ürün ve hizmet temin ettiği kurumlarla işbirliğinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için oluşturduğu Tedarikçi Portalı tedarikçilerin düzenlenen eğitimlere, hizmet kalitesini artırıcı bilgilere ve Borusan Lojistik tarafından kendilerine sağlanan özel imkanlara online ortamda ulaşmasını sağlıyor.
Kaynak: Ambar
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr