Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / PEGASUS, HANNOVERA VE STOCKHOLME UÇUYOR

PEGASUS, HANNOVERA VE STOCKHOLME UÇUYOR

PEGASUS, HANNOVERA VE STOCKHOLME UÇUYOR29.04.2010

Pegasus Hannover'a uçuyor

Pegasus, yeni seferin İstanbul ve Hannover'den haftada dört gün karşılıklı olacağını açıkladı. 
        
Pegasus Havayolları, Almanya'nın Hannover kentine 23 Hazirandan itibaren sefer düzenleyecek.

Pegasus Havayollarından yapılan açıklamada, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Münih ve Stuttgart'tan sonra Almanya'da yedinci uçuş noktası olan Hannover'e 23 Haziranda seferlere başlanacağı ve bilet satışlarının başlatıldığı bildirildi.
Açıklamada, yeni seferin İstanbul ve Hannover'den salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada dört gün karşılıklı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.
Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Van ve Kıbrıs Ercan'dan İstanbul Sabiha Gökçen bağlantılı Hannover'e uçulabileceği belirtilen açıklamada, Avrupa'nın en önemli sanayi ve ticaret kentlerinden biri olan Hannover'in dünyanın en önemli fuarlarına ev sahipliği yapması açısından önem taşıdığı belirtildi. Avrupa'nın en büyük şehir ormanına sahip olan kentin, Ağustos ayında gerçekleşen Maschsee Festivali ile turistlerin ilgisini çektiği ifade edildi.
 
Pegasus Havayolları Stockholm'e sefer düzenleyecek
Pegasus Havayolları, İsveç'in başkenti Stokholm'e 10 Hazirandan itibaren sefer düzenleyecek. Pegasus Havayollarından yapılan açıklamaya göre, Stockholm seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri haftada 4 gün karşılıklı olarak gerçekleşecek. Açıklamada, 10 Haziranda başlayacak seferin biletlerinin satışa açıldığı ve İstanbul Sabiha Gökçen'den uçuşların 69,99 avrodan başladığı belirtildi. Stockholm'e gidecek yolcuların ayrıca Kayseri, Samsun, Dalaman, Antalya, Konya, İzmir, Ankara, Bodrum, Elazığ, Diyarbakır, Adana, Antalya, Konya ve Gaziantep'den İstanbul bağlantılı olarak uçabilecekleri kaydedildi. Açıklamada ayrıca, Stokholm'ün tarihi binalarla çevrili, 66 müzesi ve alışveriş merkezleri ile bir turizm kenti olduğu bilgisine yer verildi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr