Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALİŞANIN ADANA MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

ALİŞANIN ADANA MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

ALİŞANIN ADANA MERKEZİ HİZMETE GİRDİ29.04.2010

Alışan Lojistik, yurtiçi dağıtım ve depolama alanı kapsamına Adanayı’da ekledi. Alışan burada sevkiyat, parçalı dağıtım, Adana – Mersin çıkışlı parsiyel ve komple yük taşımacılığı gibi hizmetler vereceğini bildirdi.

Lojistik hizmet sunucusu Alışan Lojistik, yurtiçi dağıtım ve depolama hizmet kapsamına Adana’yı ekledi.

Alışan Lojistik, Mart 2010 itibari ile Adanayı Yüreğir bölgesinde Depolama ve Aktarma Merkezi’ni açtı.

Firmadan yapılan açıklamada, Adana ve Mersin bölgesinde yapılan dağıtım hizmetlerinde, Alışan müşterilerine zaman ve maliyet açısından büyük avantaj sağlanacağı öne sürüldü.

Bu zamana kadar Gebze, Hadımköy, Ayvalık ve İzmir bölgelerinde dağıtım ve depolama hizmeti veren Alışan, Adana’daki yeni merkezi ile önemli ölçüde müşteri memnuniyeti kazanmayı amaçlıyor.
Alışan’ın Adana Depolama ve Aktarma Merkezinde; tarım ürünleri, kimyasal madde ve hızlı tüketim ürünleri depolanması, Çukurova ve GAP bölgesi depodan bir günde sevkiyat, Adana ve Mersin’e aynı gün sevkiyat, parçalı dağıtım hizmetleri ve Adana – Mersin çıkışlı parsiyel ve komple yük taşımacılığı gibi hizmetler verilecek.
Alışan'ın tüm tesislerinde koruduğu standartları ile çalıştırılmakta olan Adana Depolama ve Aktarma Merkezi sayesinde, Alışan operasyon ve hizmet alanı genişlemiştir.
________________________________________

Alışan Lojistik
1985 yılında kurulan Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası lojistik hizmetleri konusunda sektöre yönelik talepler için farklı çözümler üretiyor. Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, dökme sıvı (likit) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım şirketin faaliyet gösterdiği alanlardır. Alışan Lojistik’in kalite çalışmaları, 2000’li yılların başında Toplam Kalite şemsiyesi altında toplandı ve sırasıyla; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarıyla geliştirildi.

Kaynaki: LH

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr