Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TNT ONLINE İTHALATI KOLAYLAŞTIRACAK

TNT ONLINE İTHALATI KOLAYLAŞTIRACAK

TNT ONLINE İTHALATI KOLAYLAŞTIRACAK21.04.2010

TNT Express, tüm dünyada müşterilerine ithalat konusunda büyük avantajlar sağlayan yeni Express İthalat sistemini hizmete sunuyor.

TNT Express, tüm dünyada müşterilerine ithalat konusunda büyük avantajlar sağlayan yeni Express İthalat sistemini hizmete sunuyor. Gönderi maliyetlerini azaltmak için hazırlanan bu web tabanlı hizmet ile şirketler 170 ülkeden yapacakları ithalatlar için fiyat sorgulayabilecek, faturalamanın lokal olarak yapılmasını isteyebilecek ve her adımda söz sahibi olabilecekler. 
Tüm TNT müşterilerinin bu sistemden faydalanması ve dünyadaki tedarikçilerinden aldıkları malzemeler ne olursa olsun rahatlıkla ithalatını yapabilmesi mümkün.
Sipariş öncesi fiyat sorgulamasının yapılabilmesi ise sadece TNT Express İthalat Sistemi’nde yer alan bir özellik. Sistem, müşterilerin gönderilerinin hangi hizmet ve fiyatla taşınacağı ve teslimat zamanlaması ile ilgili etkin karalar almasına olanak veriyor. Böylece istenen TNT hizmetlerinden herhangi biri seçilerek ithalat yapılabiliyor.
TNT Express İthalat sistemi sadece kontrol değil aynı zamanda rahatlık ve sistematiklik de sağlıyor.  İthalat yapan müşteri online olarak siparişini giriyor ve e-posta ile gönderenle iletişime geçebiliyor. TNT, dil engellerini aşarak, gönderen için gerekli olan dokümanları hazırlıyor, toplama, taşıma, gümrük işlemlerini gerçekleştiriyor ve gönderiyi adresine teslim ediyor. 
 
Siparişi hızlandırmak için sistem aynı zamanda aşağıdaki imkanları da sunuyor:
-       Adres defteri ile devamlı sipariş verilen tedarikçi bilgilerini tekrar tekrar yazılması gerekmez.
-       Tekrar eden siparişler saniyeler içinde verilebilir.
-       Tüm ithalat siparişleri gözden geçirilebilinir ve takip edilebilir.
 
Sistem İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve Çince gibi pek çok dile çevrildi.
 
TNT Express Satış ve Pazarlama Direktörü Jan Willem Bren yeni Express İthalat Sistemi ile ilgili olarak; “TNT’nin amacı müşterileri için ithalatı kolaylaştırmaktır. Yeni sistemimiz müşterilerimize daha fazla kontrol, hız ve otomasyon sağlamaktadır. Müşterilerimiz sisteme myTNT üzerinden ulaşabilirler. Gönderenlerin internet erişiminin ve e-posta adreslerinin olması siparişin tamamlanması için yeterlidir. Sistem içinde alıcı tarafından onaylanan sipariş TNT tarafından toplanır ve adrese teslimatı sağlanır. İthalat hiç bu kadar kolay olmadı.” dedi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr