Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YANARDAĞ PATLADI, RAN LOJİSTİK ÇİFT ŞÖFÖR UYGULAMASI BAŞLATTI

YANARDAĞ PATLADI, RAN LOJİSTİK ÇİFT ŞÖFÖR UYGULAMASI BAŞLATTI

YANARDAĞ PATLADI, RAN LOJİSTİK ÇİFT ŞÖFÖR UYGULAMASI BAŞLATTI21.04.2010

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş., İzlanda’daki Eyjafjallajökull  Yanardağındaki patlama nedeniyle hava trafiği felç olan Avrupa’dan Türkiye’ye veya Türkiye’den Avrupa’ya mallarını göndermekte sıkıntı yaşayan Türk ithalatçı ve ihracatçılarına destek vermek amacıyla “çift şöfor uygulaması” başlattı. Böylelikle taşıma sürelerini kısaltarak müşterilerinin bu zor günlerinde yanında olmak istediklerini belirten Hakan Kavruk, bu uygulama için herhangi bir fiyat farkı uygulamadıklarını, her zamanki tarifelerinin geçerli olduğunu bildirdi.


Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. İzlanda’daki Eyjafjallajökull Yanardağındaki patlamanın etkisiyle felç olan Avrupa hava trafiği nedeniyle mağdur olan Türk ithalatçılarına ve ihracatçılarına destek vermek amacıyla “çifte şoför” uygulaması başlattı.  
Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. Lojistik Grup Başkanı (CLO)  Hakan Kavruk, yanardağ külleri nedeniyle hava trafiği felç olan Avrupa’dan Türkiye’ye veya Türkiye’den Avrupa’ya mallarını göndermekte sıkıntı yaşayan Türk ithalatçı ve ihracatçılarına yönelik olarak “çift şöfor uygulaması” başlattıklarını belirtti.
Hava kargo taşımalarındaki kilitlenme nedeniyle, mallarını Türkiye’ye getirmekte veya mallarını Avrupa’ya göndermekte sıkıntı yaşayan müşterilerine yönelik olarak 15 gün süreyle geçici olarak “çift şöfor uygulaması” başlattıklarını ve böylece taşıma sürelerini kısaltarak müşterilerinin bu zor günlerinde yanında olmak istediklerini belirten Hakan Kavruk, bu uygulama için herhangi bir fiyat farkı uygulamadıklarını, her zamanki tarifelerinin geçerli olduğunu bildirdi.
Avrupa’daki müşterilerinden,  Rusya ve Çin başta olmak üzere, diğer Asya ve Ortadoğu ülkelerine yapılan mal taşımalarında, Türkiye’ye kadar kara taşıması yaptıklarını ve Türkiye’den de ilgili ülkelere hava taşımacılığı hizmetlerini verdiklerini açıklayan Hakan Kavruk, bu zor günlerinde yaşadıkları sıkıntıları aşmak için Avrupa’daki iş ortaklarına ve müşterilerine yardımcı olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bilgi için:
PRoaktif İletişim
Tel: 0 212 343 61 53 (pbx)
Birgül Taşdemir/Canan Kızıl
btasdemir@proaktifiletisim.com / ckizil@proaktifiletisim.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr