Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / 3.KÖPRÜ İHALESİNİN ELİ KULAĞINDA

3.KÖPRÜ İHALESİNİN ELİ KULAĞINDA

3.KÖPRÜ İHALESİNİN ELİ KULAĞINDA13.04.2010

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 3. köprü ihalesinin zamanına ilişkin, ''Eli kulağında, yakında açıklayacağız'' dedi.

Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Cuma namazını kıldığı Pendik Sahil Camisi'nden çıkarken bir basın mensubunun, ''3. köprü ihalesi ne zaman yapılacak?'' şeklindeki sorusuna, ''Eli kulağında, yakında açıklayacağız'' karşılığını verdi.
Başka bir gazetecinin, ''3. köprünün güzergahı belli mi?'' sorusunu da Yıldırım, ''Her şey belli. Zamanı gelince öğreneceksiniz'' diye yanıtladı.

''Ne zaman?'' sorusuna da Yıldırım, ''Pek yakında. Her şey yolunda gidiyor. Çok yakın zamanda programı açıklayacağız, kamuoyu ile paylaşacağız. Ondan sonra da detayları vereceğiz'' karşılığını verdi.
Yıldırım, bir gazetecinin de CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Van'da protesto edilmesine ilişkin yönelttiği soru üzerine de siyasi parti liderlerinin halkın olduğu her yere gitmeleri gerektiğini ve gidebileceklerini vurgulayarak, ''Sayın Baykal'a yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil. Kimden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın insanlara hakaret etmek veya ölçüyü kaçıracak düzeyde protesto etmek hoş görülecek bir şey değil. Bu konuda İçişleri Bakanlığımız da bir soruşturma yapıyor zaten'' şeklinde konuştu.
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr