Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEFCO, ANKARA LOJİSTİK ÜSSÜNDE

GEFCO, ANKARA LOJİSTİK ÜSSÜNDE

GEFCO, ANKARA LOJİSTİK ÜSSÜNDE06.04.2010

GEFCO Türkiye, Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi olan Ankara lojistik üssünde müşterilerine 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladı..

2010 yılında Avrupa ve Ortadoğu pazarında ek lojistik operasyonlarla büyümesini sürdüren GEFCO Türkiye, Ankara’da faaliyete soktuğu yeni deposuyla teslimatları büyük çoğunlukla Ankara’dan yani Türkiye’nin kalbinden gerçekleştirecek.


Ankara deposuyla müşterilerine 7/24 kesintisiz hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Gefco Türkiye Genel Müdürü Fulvia Villa “Türkiye’nin merkezi Ankara’dan tüm illerine (Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu) 24 saatte teslimat gerçekleştiriyoruz. Ayrıca gece operasyonu yaptığımız için Cross Dock’da konsolide ederek, zamanı etkin kullanarak maksimum verimlilik ile dağıtım yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

Villa, Ankara’nın coğrafi konumu nedeniyle Anadolu lojistiğinde bu merkezin kendilerine önemli avantajlar yarattığını  ve  otomotiv yedek parçadan,  lvitrifiyeye ve oto lastiğine kadar pek çok ürünün teslimatını yapmada kolaylık sağladığını belirtti.
“ Ankara’daki bu yepyeni yatırımımızın, yurtiçi lojistik faaliyetlerimize önemli katma değer sağlayacağına inanıyoruz” diyen Villa yakın bir tarihte İzmir ve Mersin’de de yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı.. 
2002 yılında faaliyete geçen ve İstanbul, Bursa, İzmir, İzmit ve Ankara’da  ofis ve tesisleri bulunan Gefco Türkiye, Gefco grubunun dünya çapındaki deneyim ve gücünü yerel uzmanlıkla birleştirerek, otomotivden sağlık ve kişisel bakım ürünleri sektörüne, elektronikten tekstile kadar bir çok sektörde taşımacılık ve entegre lojistik hizmetleri sunuyor. Dünya çapında geniş bir hizmet ağı bulunan GEFCO, Türkiye’deki müşterilerine deniz ve hava taşımacılığı, gümrükleme ve depolama gibi birçok katma değer hizmeti de sağlıyor.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr