Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARS LOJİSTİKDEN YENİ BİR HİZMET DAHA; FUAR VE ETKİNLİK LOJİSTİĞİ

MARS LOJİSTİKDEN YENİ BİR HİZMET DAHA; FUAR VE ETKİNLİK LOJİSTİĞİ

MARS LOJİSTİKDEN YENİ BİR HİZMET DAHA; FUAR VE ETKİNLİK LOJİSTİĞİ06.04.2010

Mars Logistics iş dünyasına güçlü altyapısı, entegre çözümleri, uzmanlaşmış kadrosuyla, fuar ve etkinlik lojistiği alanında dünya standartlarında hizmet vermeye başladı.

Fuarlar, günümüz ticaret dünyasında, mevcut ve potansiyel müşterilerle iletişim kurmak, pazar araştırmaları ve yeni pazarlara giriş yapmak için kullanılan stratejik araçlardır. Mars Logistics müşterileri için ulusal ve uluslar arası fuar, sergi, konferans, kongre vb. etkinlik ve organizasyonlarda butik çözümler üretiyor.
Mars Logistics, müşterisinin yerine, paketleme, belgelerin düzenlenmesi, gümrük işlemleri, uluslararası taşıma, gümrüklü/gümrüksüz dahili taşıma, paket açma ve konumlandırma, elleçleme ve  boş kap depolama vb. organizasyonun tüm aşamalarını eksiksiz ve zamanında yerine getiriyor.


Uluslararası kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığı, gümrükleme, depolama, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetlerini, müşterilerine entegre bir biçimde sunabilen, Türkiye’nin önde gelen lojistik firmaları arasında yer alan Mars Logistics, Fuar ve Etkinlik Lojistiğini de hizmet yelpazesine katmıştır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr