Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BALNAK, 45 MİLYON ÜRÜN ELLEÇLEDİ

BALNAK, 45 MİLYON ÜRÜN ELLEÇLEDİ

BALNAK, 45 MİLYON ÜRÜN ELLEÇLEDİ31.03.2010

Balnak’ın katma değerli hizmetleriyle, tekstilden elektroniğe kadar birçok sektöre ihtiyaca özel çözümler sunuluyor.

Uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu ulaşımlarında nakliye ve dağıtım hizmetleri sunan Balnak, lojistikte tek adres olmaya devam ediyor. Katma değerli hizmetlere yaptığı yatırımla pazarda öncü olan Balnak, hızlı tüketimden otomotive, elektronikten tekstile kadar birçok sektöre uçtan uca çözüm sunuyor. Katma değerli hizmetlerdeki gelişim potansiyelini önceden görerek bu alana yoğunlaşan şirket, hızlı yükselişini sürdürüyor.
Balnak’ın katma değerli hizmetleriyle, tekstilden elektroniğe kadar birçok sektöre ihtiyaca özel çözümler sunuluyor. Örneğin Türkiye’de sayılı fabrikada uygulanan “Hat Sonu Paketleme” sistemiyle bir ilke imza atan Balnak, bu hizmetiyle hızlı tüketim malları (FMCG), perakende, tekstil, elektronik, yapı malzemeleri, telekomünikasyon ve otomotiv sektörlerine özel depolama çözümleri sunuyor.
Temizlik, kişisel bakım ürünleri ve hazır giyim sektörlerine ürün birleştirme, barkodlama, etiketleme, paketleme hizmetleri verirken, banka ve telefon kartları alanındaki müşteriler için ise Gebze’de kurulu tesislerinde paketleme işlemleri gerçekleştiriyor.
Ürüne özel depolama şartlarını titizlikle yerine getiren Balnak, stok kontrolünü ve kalite süreçlerini de takip ediyor. Kısaca Balnak, katma değerli hizmetler kapsamında, müşteri adına mal alımı yapmaktan ürün depolamaya, paketleme hizmetlerinden etiketlemeye kadar her aşamada aktif rol alıyor.
Bu geniş uygulama ağıyla uçtan uca güvenli bir hizmet sunan Balnak tarafından sadece 2009 yılında 45 milyon adet ürüne paketleme, etiketleme, birleştirme, ambalajlama gibi katma değerli hizmetler uygulandı.


Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr