Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Ekonomi / İş Dünyası / THY, MANCHESTER UNITEDE SPONSOR OLDU

THY, MANCHESTER UNITEDE SPONSOR OLDU

THY, MANCHESTER UNITEDE SPONSOR OLDU24.03.2010

THY, Barcelona'dan sonra bir futbol devine daha sponsor oldu. Manchester United ile anlaşma imzalayan THY artık bu takımı da uçuracak.

Türk Hava Yolları (THY), İngiliz futbol devi Manchester United ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.

Böylece Barcelona'dan sonra bir dünya devi futbol takımı daha THY ile uçacak.

Old Trafford Stadı'ndaki imza törenine, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Şanlı, Manchester United Kulübü Başkanı David Gill, takım direktörü Richard Arnold ile oyuncular Wayne Rooney, Edwin Van Der Sar, Nani, Ji Sung Park ile Darren Fletcher katıldı.
Avrupa'nın en büyük 4. havayolu şirketi olan THY, 3.5 yıllık sponsorluk anlaşmasına göre Manchester United'ı tüm maçlarına, turnuvalara ve eğitim kamplarına taşıyacak. Old Trafford Stadı'ndaki tüm reklam panolarında da THY'nin logosu yer alacak.
Hamdi Topçu, imza töreninde yaptığı konuşmada, THY'nin dünyanın en saygıdeğer futbol takımlarından birine resmi sponsor olarak layık görülmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Bu anlaşmanın Türk Hava Yolları markasına büyük değer katacağı kanaatindeyim. Manchester United gibi her konuda 1. sınıf kaliteyle, en iyiyi amaçlamaktayız. Türk Hava Yolları, bu sponsorluk anlaşmasına büyük önem vermektedir, dünyanın en önemli futbol kulüplerinden biri ile çalışmaktan büyük heyecan duymaktayız'' diye konuştu.
David Gill de THY ile yaptıkları anlaşmadan memnuniyet duyduklarını belirterek, ''Türk Hava Yolları, Manchester'da ve dünyada yolcu sayısını artırmaya devam ederek büyüyen, dinamik bir havayolu şirketi olduğunu kanıtlamıştır'' dedi.
THY, daha önce de geçen senenin Avrupa Şampiyonlar Ligi ve İspanya şampiyonu Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Kaynak: AA
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr