Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YURTİÇİ KARGO HİZMETLERİ IPHONEDA

YURTİÇİ KARGO HİZMETLERİ IPHONEDA

YURTİÇİ KARGO HİZMETLERİ IPHONEDA16.03.2010

iPhone’a özel olarak Nexobile ile beraber geliştirilen uygulamada Yurtiçi Kargo’nun tüm hizmetleri, özel fırsat ve indirimlerle, telefonunuza geldi.
Yurtiçi Kargo, kurulduğu günden bu yana geliştirip güçlendirdiği teknik altyapısıyla, kargo sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi. Yurtiçi Kargo hizmetlerine artık iPhone’lardan ulaşılabilecek.
iPhone’a özel olarak Nexobile ile beraber geliştirilen uygulamada Yurtiçi Kargo’nun tüm hizmetleri, özel fırsat ve indirimlerle, telefonunuzdan izlenebilecek. Telefonunuzun ekranından artık tüm gönderilerinizin ve önceki işlemlerinizin güncel bilgilerine, Yurtiçi Kargo’dan size özel kampanya ve duyurulara ulaşabileceksiniz.

Yurtiçi Kargo’nun iPhone uygulaması ile kargonuzun gelip adresinizden alınması için online talebinizi iletebilir veya bulunduğunuz yere en yakın Yurtiçi Kargo şubelerini  sorgulayabilirsiniz. Sorgulamanız esnasında şubelerin harita üzerinde konum bilgisine, iletişim bilgilerine, kullanılabilir standart ve ekspres hizmetlerin başlangıç-bitiş saatlerine, bulunduğunuz yere rota çizdirmek gibi pek çok hizmete iPhone’unuzla ulaşabilirsiniz.
Yurtiçi Kargo’nun iPhone’a özel bu hizmetlerinden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, iPhone'unuza uygulamayı Apple iTunes Application Store' dan ücretsiz bir şekilde indirmek.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr