Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / LOGITRANS FUARI, TRANSPORT LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN İŞ PLATFORMU OLACAK

LOGITRANS FUARI, TRANSPORT LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN İŞ PLATFORMU OLACAK

LOGITRANS FUARI, TRANSPORT LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN İŞ PLATFORMU OLACAK11.03.2010Transport Lojistik Fuarı Logitrans, Eko Fuarcılık tarafından 4-6 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

125 milyar doları aşkın ithalat ve 92 milyardan fazla ihracat taşımasının gerçekleştirildiği Türkiye taşımacılık ve lojistik pazarının hızla büyümeye devam edeceği göz önüne alındığında, ulusal ve uluslararası platformlarda yapılacak işbirlikleri ve ortaklıklarının önemi daha da çok ortaya çıkmaktadır. Söz konusu işbirlikleri ve ortaklıklar için en uygun ve doğru platformların başında fuarlar gelmektedir.

Taşımacılık lojistik şirketleri ile otomotiv, tekstil, konfeksiyon, FMCG, demir-çelik, makine, kimya, gıda, kozmetik, mobilya, catering, promosyon, inşaat, vb. gibi pek çok sektörden hizmet alan firmaların yetkililerinin de yer alacağı Logitrans Fuarı’nda; karayolu taşımacıları, demiryolu acenteleri, denizyolu acenteleri, hat taşımacıları ve armatörler, havayolları ve acenteleri, GSA’lar, Intermodal-Kombine taşımacılar, 3. ve 4. parti lojistik şirketleri, liman otoriteleri,konteyner işletme ve üreticileri, lojistik operatörleri, forwarderlar, kargo şirketleri ve kuryeler, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları, risk yönetimi kuruluşları, taşımacılık ve lojistik borsaları, trafik çözüm firmaları, çekici, kamyon, kamyonet, treyler, van üreticileri ile ithalatçıları, şasi üstü uygulamaları, ticari araç yedek parçaları, ticari araç aksesuarları, ticari araçlar servis ekipmanları, forklift, istif makineleri, depo ekipmanları, depolama sistemleri, yazılım ve otomasyon çözümleri, araç takip sistemleri, filo yönetim sistemleri, belediye hizmet araçları ile sinyalizasyon teknolojileri sunan kurumlar ve şirketler yer alacak.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr