Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / ETİHAD, JAPONYA UÇUŞLARINA BAŞLADI

ETİHAD, JAPONYA UÇUŞLARINA BAŞLADI

ETİHAD, JAPONYA UÇUŞLARINA BAŞLADI19.02.2010Şirket, Nagoya'dan Chitose ve Fukuoka'ya, Tokyo Narita Havalimanı'ndan da Osaka'ya ana uçuşlarıyla bağlantı olanağı sunacak

- Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal hava yolu şirketi Etihad, Abu Dabi merkezli Japonya uçuşlarına başladı.

Etihad Havayollarından yapılan açıklamada, ilk etapta haftada dört gün Pekin aktarmalı olarak Nagoya şehrine uçuşlara başlayacak şirketin, 27 Marttan itibaren aktarmasız Abu Dabi'den Tokyo'ya sefer düzenleyeceği bildirildi. 

Açıklamada, haftanın beş günü İstanbul-Abu Dabi seferlerini gerçekleştiren Etihad'ın, pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Abu Dabi'den Nagoya ve Tokyo'ya bağlantılı sefer olanağı sunduğu belirtildi. 

Bu arada, Japonya operasyonları kapsamında Japon All Nippon Havayolları (ANA) ile ortak uçuş anlaşması yapan Etihad, Nagoya'dan Chitose ve Fukuoka'ya, Tokyo Narita Havalimanı'ndan da Osaka'ya ana uçuşlarıyla bağlantı olanağı sunacak.

Nagoya ve Tokyo ile uçuş noktalarının sayısını 60'a çıkaran Etihad Havayolları, İstanbul'dan Abu Dabi aktarmalı Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo'nun da bulunduğu 20'nin üzerinde merkeze bağlantı olanağı sağlıyor. 

 
Kaynak: Dünya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr