Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / ÇIKIŞ YOLU İLE LOJİSTİĞİN ÖNEMİ

ÇIKIŞ YOLU İLE LOJİSTİĞİN ÖNEMİ

ÇIKIŞ YOLU İLE LOJİSTİĞİN ÖNEMİ09.02.2010

“Türkiye’de güzel işler de yapılıyor” fikrinden yola çıkarak hazırlanan Sami Altınkaya ile Çıkış Yolu programı sekiz yıldır CNN TÜRK’te yayınına devam etmektedir.


Türkiye’de üreten, krizlerde ayakta kalmayı başaran, ihracat yapan, istihdam yaratan, üreten firmalar, kişiler ya da projeler ekrana getiriliyor.  

Türk ekonomisinin zirvedeki sektörleri, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan kobiler için yeni fırsatlar ve yeni vizyonlar, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm projesi çerçevesindeki faaliyetleri, fark yaratan projeleri ve gözden kaçan detaylar… Hepsi uzmanlarla masaya yatırılıyor. 

CNN Türk’te her hafta pazar saat 17:10’da canlı olarak yayınlanan Çıkış Yolu programında  her Kobi tanıtımından sonra KOBİ’ler için tek çıkış yolunun sermayenin doğru yönetimi olduğu, doğru yönetim araçlarından birinin de tedarik zinciri yönetimi olduğundan hareketle, bu konuda uzman Selma Akdoğan'ın yorumları paylaşılıyor.

Her programın sonunda bir lojistik firmasının sunduğu hizmetler ve KOBİ'lere önerileri konusunda görüşleri alınıyor ve program esnasında “ Lojistik Sektörünün” önemi vurgulanıyor.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr