Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / HAVAŞIN YENİ İTHALAT ANTREPOSU HİZMETE GİRDİ

HAVAŞIN YENİ İTHALAT ANTREPOSU HİZMETE GİRDİ

HAVAŞIN YENİ İTHALAT ANTREPOSU HİZMETE GİRDİ27.01.2010Antrepo, Atatürk Havalimanı C Terminali'nde 2 bin 250 metre kare kapalı alana kurulu

Havaş'ın Atatürk Havalimanı C Terminali'nde inşa edilen ithalat antreposu hizmete girdi.

Havaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 bin 250 metre kare kapalı alana kurulu yeni antrepo son teknoloji ürünü altyapı ve ekipmana sahip.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, Havaş'ın, özelleştirme sonrasında ciddi bir yapılanma ve yenilenme süreci ile yer hizmetleri sektörüne yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.

Havaş'ın, bir havayolunun uçuş yaptığı havalimanında yer hizmetleri anlamında tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde örgütlenmiş bir yapısı bulunduğunu belirten Yücel, en büyük hedeflerinin Havaş'ın uluslararası bir marka olarak bir dünya şirketi haline getirilmesi olduğunu kaydetti. 

Yücel, Havaş'ın yer hizmetleri konusunda, TAV Havalimanları'nın sağladığı katma değerlerle gelişmeye ve büyümeye devam edeceğini, bunun en temel işaretlerinden birinin faaliyete geçen antrepo olduğunu vurguladı.

Havaş İthalat Antreposunun gümrüklü alan olması nedeniyle, Havaş müşterilerine pek çok kolaylık sağlayacağını bildiren Yücel, antreponun Türk ekonomik yaşamına ve havacılık sektörüne hayırlı olmasını diledi. 

Atatürk Havalimanı C Terminali'nde 2 bin 250 metre kare kapalı alana kurulu antrepo içinde ayrıca 2 adet soğutma odası, 1 adet değerli eşya odası ve bin 600 metre karelik açık müşteri otoparkı bulunuyor.

 
Kaynak: Dünya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr