Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 8. SEKTÖR GÜNLERİ LOJİSTİK SEKTÖRÜ

8. SEKTÖR GÜNLERİ LOJİSTİK SEKTÖRÜ

8. SEKTÖR GÜNLERİ LOJİSTİK SEKTÖRÜ26.12.2009Üniversite öğrencilerinin ileride çalışmak isteyecekleri alanlara, henüz okul sıralarındayken üst düzey yöneticilerin anlatımıyla karar vermelerini sağlayan İTÜ EMK 8. Sektör Günleri: "Lojistik Sektörü" 16 Aralık 2009 tarihinde İTÜ İşletme Fakültesi'nde gerçekleşti.
Planlanmasının yaz aylarında yapıldığı ve geleceğe yönelik sektörlerin ele alındığı İTÜ EMK Sektör Günleri'nin 8.sinde de Lojistik Sektörü'nün devleri ağırlandı. Her bir firmadan üst düzey yöneticilerin katıldığı organizasyonda sırasıyla birer saatlik oturumlar gerçekleşti. Böylece öğrenciler sektörü, bu sektörde firmaların nasıl çalıştığını öğrenme şansı buldu. Aynı zamanda yöneticilerin farklı birimlerden olması ile departmanların çalışma sistemleri de öğrencilere aktarıldı.
Öncesinde düzenlenen organizasyonlarla marka olduğunu ispatlayan İTÜ EMK Sektör Günleri; Lojistik Sektörü'nde de Türkiye'nin dört bir yanından 600'den fazla öğrenciyi ağırlayarak, bu alandaki "kariyer yönlendirici" organizasyonların öncüsü olduğunu bir kez daha gösterdi.
Gün içersinde ise sırasıyla OMSAN Lojistik Pazarlama ve Stratejik Planlama Müdürü Burak ALAT, MARS Lojistik Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ali TULGAR, EKOL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Murat BOĞ, INTERCOMBI Stratejik Planlama ve Satış Koordinatörü Ömer Faruk Yılmaz ve LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş yer aldı.

Sadece oturum odaklı bir proje olmayan Sektör Günleri'nde Intercombi ile ara aktivite olarak Tır Simülasyonu oynanırken, fuaye alanında ise şirket standlarında Başvuru Formları dolduruldu. Günümüzde birçok üniversiteye emsal olan ve artık sektörleri ve departmanları tanımanın yanı sıra öğrencilere iş bulma fırsatı da sunan İTÜ EMK 8. Sektör Günleri: Lojistik Sektörü başarıyla tamamlandı.

8 Nisan 2010 tarihinde düzenlenecek İTÜ EMK 9. Sektör Günleri: Enerji Sektörü'nde görüşmek üzere.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr