Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / KIŞ LASTİĞİNDE KRİTİK DEĞER 7 SANTİGRAT DERECE

KIŞ LASTİĞİNDE KRİTİK DEĞER 7 SANTİGRAT DERECE

KIŞ LASTİĞİNDE KRİTİK DEĞER 7 SANTİGRAT DERECE17.11.2009

Bilinçlendirme kampanyası başlatan Michelin, sürücülere www.yedidereceninaltinda.com sitesinden lastik üzerine bilinmeyenleri anlatacak.

Soğuk hava koşullarında daha güvenli seyahat için hayati önem taşıyan kış lastiklerine geçiş 7C°’de başlıyor. Bu kapsamda yeni bir bilinçlendirme kampanyası başlatan Michelin, sürücülere www.yedidereceninaltinda.com sitesinden sesleniyor.

Kış lastiklerine geçiş zamanı konusunda hala tereddüt yaşayan tüketiciler, artık kış lastikleri konusunda tüm cevapları bulabilecekleri bir internet sitesine kavuştular. Kış lastikleriyle ilgili olarak tüketicileri doğru bilgilerle donatmayı amaçlayan Michelin, kış lastiklerinin sadece karlı ve yağışlı soğuk günlerde değil, hava sıcaklığının 7C°’nin altına düşmesiyle birlikte kullanılması gerektiğini vurguluyor.

Michelin, kış lastikleriyle ilgili doğru bilinen yanlışlar konusunda sürücülerin bilinçlenmesi için
www.yedidereceninaltinda.com sitesini faaliyete geçirdi. Tüketicilerin kış lastikleri konusunda merak ettikleri tüm soruların cevabını bulabilecekleri internet sitesinde ayrıca bir de yarışma gerçekleştiriliyor.

01 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışma ile tüketicilere “Neden kış lastiği kullanmalıyım” başlığı altında 7 soru soruluyor ve verilen cevaplara göre doğru yanıt kısa bir şekilde aktarılıyor. Bu interaktif bilgilendirme sayesinde de doğru bilinen yanlışlar tekrar hatırlatılıp, doğrulara dikkat çekiliyor.

Michelin’in lastik adamı Bibendum tarafından yönetilen yarışmaya 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor. Yarışma sonunda yapılacak çekilişle bir kişi 1 adet Sony Vaio Laptop, bir kişi Apple IPhone Cep Telefonu, bir kişi Philips LCD TV, bir kişi Sony Playstation, bir kişi Nintendo Oyun Konsolu, bir kişi Mio Moov Navigasyon Cihazı ve 20 kişi Apple IPOD Shuffle Müzikçalar kazanacak.


Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr