Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / LOJİSTİK KAMP ATEŞİ 5.KEZ YANACAK

LOJİSTİK KAMP ATEŞİ 5.KEZ YANACAK

LOJİSTİK KAMP ATEŞİ 5.KEZ YANACAK27.10.2009

Yıldız Teknik Üniversitesi - Kalite ve Verimlilik Kulübü öğrencileri Lojistik Eğitim Kampı’nın ateşini beşinci kez İstanbul’da yakıyor.

Yıldız  Teknik  Üniversitesi - Kalite ve Verimlilik Kulübü öğrencileri bir lojistik klasiği haline gelen Lojistik Eğitim Kampı’nın ateşini beşinci kez İstanbul’da yakıyor. Türkiye’nin en aktif  öğrenci kulüplerinden olan Kalite ve Verimlilik Kulübü öğrencileri, 17-20 Aralık 2009 tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Organizasyonu düzenleyen öğrenciler lojistik sektöründe uluslar arası platformda akademisyenleri, sektörün önde gelenlerini ve çeşitli bölümlerden öğrencileri bir araya getirerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı ilke edindiklerini açıklıyorlar. Lojistik Eğitim Kampı, 4 günlük eğitim kapsamında öğrencilerin lojistik konusunda kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra, katılımcılarına eğlenceyi, paylaşımı, takım çalışmasını sunan bir organizasyon niteliği taşıyor.

Avrupa ve Türkiye başta olmak üzere dünyanın pek çok üniversitesinden lojistikle ilgilenen üniversite örgencileri ve şirket çalışanları kampta ağırlanacak. Kalite ve Verimlilik Kulübü, Bu organizayonla Yurt içi ve yurt dışından lojistikte ilklere imza atan öğretim elemanları ve eğitmenlerin verdiği eğitimlerle katılımcıların lojistik konusundaki bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyor.

Kulüp bu yıl 5’inci kez düzenleyeceği kamp için şu açıklamayı yaptı: “Bu yıl Lojistik Eğitim Kampı’nın kontenjanı 40 yurt dışı, 70 yurt içinden olmak üzere toplam 110  üniversite öğrencisi ve 20 kişilik şirket katılımcısını ağırlamak üzere belirlendi. Katılmak isteyenler internet üzerinden CV’lerini ve  gerekli bilgilerini www.lojistikkampi.com sitesine ileterek Kasım ayı içersinde başvuru yapabilecekler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu CV'ler danışmanlık firmalarındaki uzman kişiler tarafından değerlendirilecek ve bu şekilde katılımcılar belirlenecektir. Son yıllarda gittikçe gelişen lojistik sektörünü, sektörün önde gelen isimlerinden dinlemek, içeriği ve eğlenceleri ile dolu dolu 4 gün geçirmek için Lojistik Kampı’09 mükemmel bir fırsat.” Açıklamada başvuruların 27 Ekim-27 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.


Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr