Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDE

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDE

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜJDE14.09.2009Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, ''Geldiğimiz nokta itibariyle, ülkemizde karayolu ulaşımında bugün çile, sıkıntı çekilen güzergah kalmadı'' dedi.

Beyşehir Belediyesinin davetlisi olarak ilçeye gelen Turhan, ilk olarak tarihi Eşrefoğlu Cami'sini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Turhan daha sonra tarihi bedesten ile İsmail Ağa Medresesi'ni ziyaret etti.

Turhan, ziyarette yaptığı açıklamada, son yıllarda hükümetin ulaşıma verdiği desteğin, Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir destek olduğunu anlattı.

Bunu ülkede yaşayan vatandaşların açık şekilde gördüğünü dile getiren Turhan, ''Geldiğimiz nokta itibariyle, ülkemizde kara yolu ulaşımında bugün çile, sıkıntı çekilen güzergah kalmadı'' dedi.

Torosların, tarihte olduğu gibi günümüzde de geçit vermediğini dile getiren Turhan, Akdeniz ile Orta Anadolu'yu birbirine bağlayan koridorda, yüksek standartlı, sanat yapılı, viyadüklü ve köprülü yolları da oluşturmanın zamanının geldiğini bildirdi.

Ziyaretin sonunda Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Turhan'a Beyşehir'in doğal güzelliklerini yansıtan bir tabak, Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin ise Huğlu marka bir av tüfeği hediye etti.

Kaynak: www.UlasimOnline.Com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr