Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / TÜRK DENİZCİLİĞİ VE FİNANSMANI FORUMU ÇIRAĞAN KEMPINSKIDE

TÜRK DENİZCİLİĞİ VE FİNANSMANI FORUMU ÇIRAĞAN KEMPINSKIDE

TÜRK DENİZCİLİĞİ VE FİNANSMANI FORUMU ÇIRAĞAN KEMPINSKIDE14.09.2009

Lloyd's Shipping Economist tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türk Denizciliği ve finansmanı konulu forum, 18-19 Kasım günlerinde Çırağan Palace Kempinski Hotel konferans salonunda gerçekleşecek.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan forumda Deniz Denizcilik Grubu Başkanı Suay Umut, Geden Line Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Tuğrul Tokgöz, Gemak Tersanesi CEO'su Birol Üner, Arkas Holding Başkanı Lucien Arkas, Beşiktaş Denizcilik Grubu Genel Müdürü Yavuz Kalkavan, Yılport Konteyner Terminali Başkanı ve CEO'su Robert Yüksel Yıldırım, Finship Türkiye Yönetici Ortağı Aslan Paksoy konuşmalarıyla yer alacak.

Forum'da Global Oceanic Carriers CEO'su Michael Tartsinis, Omni Corporate Solutions Ltd Başkanı Aret M. Taşcıyan, Dünya Bankası Dengeli Kalkınma Ajansı Başkan Yardımcısı Milen Dyoulgerov, Credit Europe Bank N.V. Başkanı Arman Hamdi, Drewry Shipping Consultants Ltd Genel Müdürü Nigel Gardiner, Galbraith's Ltd'den analist Maria Briti gibi uluslararası otoriteler de yorumları ve önerileriyle yer alacaklar.

 

Zamanlama mükemmel

Forum hakkında görüş belirten Eurofin'den Janos Koenig, zamanlamanın mükemmel olduğunu belirtirken, Informa Maritime Events kıdemli Konferans Sorumlusu Vanessa Iacomino gemi finansmanında dramatik değişimler yaşandığını, küresel ekonomik krizle birlikte gemi inşa kredilerinde meydana gelen büyük değişimin önemli bir sahnesini meydana getirdiğini işaret etti.

Forum öncesinde düzenlenecek olan çalıştayda finans uzmanları ve Türk denizcilik otoriteleri bir araya gelerek olası çözüm imkanlarını tartışacaklar.

Kaynak: Referans Gazetesi

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr