Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gümrük / DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIĞINA DÜZYOL ATANDI

DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIĞINA DÜZYOL ATANDI

DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIĞINA DÜZYOL ATANDI 09.09.2009

Devlet, Dışişleri, Milli Eğitim ve Ulaştırma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı

 

ANKARA - Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşar Yardımcılığına Mustafa Cüneyd Düzyol atandı.

Devlet, Dışişleri, Milli Eğitim ve Ulaştırma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Dışişleri Bakanlığının açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, İkili Siyasi İşler Genel Müdürü, Büyükelçi Hüseyin Diriöz getirildi.

Dış Ticaret Müsteşarlığında açık bulunan Dış Ticaret Kontrolörleri Kurulu Başkanlığına Ertuğrul Saç'ın atanmasına karar verildi.

Milli Eğitim Bakanlığında Bakanlık Müşaviri Şule Bozkurt başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Abdussamet Arslan atandı.

Gümrük Müsteşarlığında açık bulunan Gümrük Müfettişliklerine, Gümrük Müfettiş Yardımcıları Fatih Uzun, Yakup Güneş, Nadir Sayar, Eren Zengin, Lütfi Uyanık, Mustafa Alıcı, Cengiz Çelik, İbrahim Demir, Hakan Uçak, Melih Gülbay, Evren Kılıç, Erhan Gökçe, Zübeyir Apak ve Hüseyin Serkan Erol'un atanmaları uygun görüldü.

Öte yandan Denizcilik Müsteşarlığı Samsun Bölge Müdürü Mesut Öztürk'ün, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına, bu suretle boşalan Samsun Bölge Müdürlüğüne Antalya Bölge Müdürü Süleyman Uzunçakmak'ın getirilmesine, Antalya Bölge Müdürlüğüne de Antalya Bölge Müdürlüğü GSK Uzmanı Caner Arseven'in atanmasına karar verildi.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Şükrü Kutlu ve Talat Aydın'ın yeniden atanmaları uygun görüldü.

Dışişleri Bakanlığında yapılan görev değişiklikleri ve atamalar

Dışişleri Bakanlığında yapılan bazı görev değişiklikleri ve atamalar Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Viyana'da Birleşmiş Milletler nezdinde Türkiye'nin Daimi Temsilcisi olan Ahmet Ertay, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı nezdinde Türkiye'nin Daimi Temsilcisi Yusuf Buluç ve Kuzey Atlantik Andlaşması Teşkilatı Konseyi nezdinde Türkiye'nin Daimi Temsilcisi Tacan İldem merkeze alınırken, yerlerine sırasıyla Büyükelçi Ramazan Tomur Bayer, Büyükelçi Mustafa Naci Sarıbaş ve Büyükelçi Haydar Berk atandı.

Öte yandan Dışişleri Bakanlığı Müşavirliğine İkili Siyasi İşler Genel Müdürü Hüseyin Diriöz'ün atandığına dair karar da Resmi Gazetede yayımlandı.

Kaynak: Dünya Gazetesi

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr