Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / ​​​​​​​UTİKAD HEYETİ ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​UTİKAD HEYETİ ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​UTİKAD HEYETİ ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ20.02.2024Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği Yönetim Kurulu, İcra Kurulu Üyeleri ve Ankaralı Üyeler 20 Şubat 2024 Salı günü Anıtkabir’i ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan UTİKAD Heyeti’ne başkanlık eden UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Engin, Anıtkabir Hatıra Defteri’ne Atamıza hitaben bir yazı yazdı.

Saygıdeğer Atamız,

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenler Derneği UTİKAD’ın Başkanı olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İcra Kurulu Üyelerimiz ve dernek üyelerimizle birlikte size, sizin ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.

Bugün, ülkemizin her köşesinde, sizin ilkeleriniz doğrultusunda ilerlemeye çalışan bir nesil var. Bizler de bu neslin bir parçası olarak, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizin bize bıraktığınız mirası korumak ve daha ileriye taşımak için kararlıyız. Destansı hayatınızın hemen her anından aldığımız ilham ve cesaretle izinizden yürümeyi ve en büyük eseriniz Türkiye Cumhuriyeti’ni yüceltmek için kesintisiz çalışmayı sürdüreceğiz.


Bilgehan Engin
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr