Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / LINK LOJİSTİK, IMAGESA TÜRKİYE'Yİ KURMAK İÇİN SEA & PORTS GROUP İLE ORTAK GİRİŞİM KURDU

LINK LOJİSTİK, IMAGESA TÜRKİYE'Yİ KURMAK İÇİN SEA & PORTS GROUP İLE ORTAK GİRİŞİM KURDU

LINK LOJİSTİK, IMAGESA TÜRKİYE'Yİ KURMAK İÇİN SEA & PORTS GROUP İLE ORTAK GİRİŞİM KURDU30.10.2023Link Lojistik, Sea & Ports Group bünyesinde yeni bir denizcilik acentesi olan Imagesa Türkiye'nin ticari faaliyetlerini başlatmak için Sea & Ports Group ile ortaklığını duyurmanın heyecanını yaşıyor. 1 Kasım'da faaliyete başlayacak ve Marguisa Shipping Lines'ı temsil etmeye odaklanan bu yeni acentenin temel amacı, İspanya ve Afrika ile güçlü bağlantıya sahip olan ve hızla büyüyen Türkiye’nin bölgedeki varlığını genişletmektir.

Link Lojistik ve Sea & Ports Group, bu stratejik hamleyle; bölgedeki müşterilere yüksek kalitede hizmet sunmak için, uzmanlıklarından ve kaynaklarından yararlanarak Türk denizcilik pazarının muazzam potansiyelinden yararlanmayı hedefliyor.

Imagesa Türkiye'nin öne çıkan özellikleri:
• Stratejik konum: Türkiye'de yer alan yeni acente, Sea & Ports Group'un operasyonları için hayati bir geçit görevi görecek ve İspanya, Afrika ve Türkiye pazarı arasında etkin bağlantı kurulmasını kolaylaştıracak.
• Marguisa Shipping Lines'a Odaklanma: Imagesa Türkiye, öncelikle Marguisa Shipping Lines'ı temsil ederek Grubun ülkedeki varlığını güçlendirecek ve kapsamlı denizcilik çözümleri sunma olanağını geliştirecek.
• Deneyimli ekip: Acente, lojistik, nakliye ve müşteri hizmetleri gibi çeşitli alanlarda sertifikalı profesyonellerin de dahil olduğu uzmanlardan oluşan bir ekiple çalışacak ve yüksek kalitede hizmet sunumu sağlayacaktır.

Link Lojistik Genel Koordinatörü Burak Kartal, "Temsil ettiğimiz acentemiz Marguisa Shipping Lines ve ana şirketi Sea & Ports Group ile iş birliğimizin derinleştiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Link Lojistik ve Sea & Ports'un sinerjisiyle kurulan Imagesa Türkiye Lojistik Hizmetleri Ltd., Marguisa Shipping Lines'ın Türkiye'deki yeni acentesi olmaya hazırlanıyor. Bu ortaklık, her iki tarafın kapsamlı pazar bilgisi ve deneyiminden yararlanarak lojistik hizmetlerimizin çeşitliliğini artırmayı amaçlıyor. Türkiye'yi hem Avrupa hem de Afrika için cazip bir üretim üssü olarak daha büyük bir pazar payına konumlandırma hedefiyle iş ilişkimizde bu yeni sayfayı açmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Sea & Ports Group Genel Müdürü Diego Castillo, girişim için duyduğu heyecanı dile getirerek, "Link Lojistik ile yapılan bu ortak girişim, Sea & Ports Group için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Imagesa Türkiye'nin, küresel operasyonlarımız için önemi giderek artan bir bölge olan Avrasya ülkesindeki stratejik genişleme çabalarımızda çok önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Bu ortaklık sayesinde, değerli müşterilerimize üst düzey denizcilik hizmetleri sunmayı dört gözle bekliyoruz" dedi.

Imagesa Türkiye, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için benzersiz hizmet ve çözümler sunarak Türk denizcilik sektörünün önemli bir oyuncusu olmaya hazırlanıyor.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr