Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD YÖNETİM KURULU, YENİ ÜYELERLE VE BÖLGE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

UTİKAD YÖNETİM KURULU, YENİ ÜYELERLE VE BÖLGE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

UTİKAD YÖNETİM KURULU, YENİ ÜYELERLE VE BÖLGE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ05.09.2023Lojistik sektörünün çatı derneği UTİKAD, uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmet üretimi alanlarında faaliyet gösteren firmaların üye olduğu, sektörün tüm unsurlarını kapsayan tek sivil toplum kuruluşu olarak yeni üyeleriyle büyümeye devam ediyor. 5 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen ve gelenekselleşen üye buluşmalarına Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra UTİKAD Bölge Temsilcileri de katıldı.

Üyelerinin talep ve sorunlarını ilk ağızdan öğrenmek için kurulan Üye İlişkileri Odak Grubu, çalışmalarına başladığı ilk gün itibarıyla 550 üyeyle yüz yüze iletişime geçti. Üyelerin ofislerine yapılan ziyaretlerde UTİKAD’ın tüm faaliyetleri aktarılırken üyelerce dile getirilen beklenti ve öneriler de UTİKAD Yönetim Kurulu’na iletildi.

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy, yaptığı açılış konuşmasında yeni üyeleriyle UTİKAD’ın her geçen gün hızlı ve organik bir büyüme kaydettiğini, genç lojistikçilerin sektöre, UTİKAD’a ve Çalışma Gruplarına sunacakları katkının son derece önem taşıdığını dile getirdi. Dernek faaliyetlerinin gönüllülükle yürütülen bir bayrak yarışı olduğunu ve her yeni üyenin bu bayrak yarışında bayrağı devralacak aday olduğunu belirtti.

Ayşem Ulusoy’un konuşmasının ardından UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler, UTİKAD faaliyetlerini, çalışma alanlarını ve temsillerini anlatan sunum ile UTİKAD’ı tanıttı. Bölge temsilcilerinin de katılım gösterdiği yeni üye davetinde, UTİKAD Bölgeler Koordinatörü Bilgehan Engin, UTİKAD’ın bölgeler nezdinde üye sayısının her geçen gün arttığını ve bu gelişimin bölgelerde yürütülen faaliyetlerin ve UTİKAD üyeleri ile gelişen iletişimin bir sonucu olduğuna dikkat çekti.

UTİKAD Yönetim Kurulu toplantısına ve yeni üye tanışma davetine bölge temsilcileri de geniş katılım gösterildi. Toplantıya, UTİKAD Ankara Temsilcisi Ali Rıza Özay, Bursa Temsilcisi Harun Gençoğlu, Akdeniz Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı Osman Bakaç, Ege Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı Taner İzmirlioğlu, İzmir Kadın Lojistikçiler Odak Grubu Temsilcisi Aslı Malay Tuncer ve Karayolu Çalışma Grubu Üyesi Şerife Türünç katılım sağladı.

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanışma toplantısında bir araya gelen 4 yeni üyemiz sektöre yönelik sorunların ve çözüm önerilerini sunabilecekleri bir platformda yer almanın önemine değindiler. Tanışma toplantısı yeni üyelerle çekilen aile fotoğrafının ardından son buldu.

Tanışma toplantısına katılım sağlayan UTİKAD’ın yeni üyeleri:

• Akca Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.
• Metrans İstanbul Taşımacılık ve Lojistik Danışmanlık Eğitim Ticaret Ltd. Şti.
• Move Tech Yazılım Tic. A.Ş.
• Velox Line Denizcilik Lojistik Tic. Ltd. Şti.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr