Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİKTE GÜNCEL GELİŞMELERİN YENİ ADRESİ UTİKAD TV

LOJİSTİKTE GÜNCEL GELİŞMELERİN YENİ ADRESİ UTİKAD TV

LOJİSTİKTE GÜNCEL GELİŞMELERİN YENİ ADRESİ UTİKAD TV22.08.20231986 yılında kurulan ve lojistik hizmet üreten firmaları aynı çatı altında toplayan UTİKAD, taşımacılık sektörünün yararına yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Sektörün ve üyelerinin uluslararası standartlarda, sürdürülebilir gelişimine katkı sağlama misyonu ile birçok alanda yürüttüğü çalışmalarının devamı niteliğinde olan UTİKAD Tv projesi sektörden ve sektörün içinden bir ses olmaya hazırlanıyor.

Köklü bir lojistik kültür oluşturulmasının gerekliliğine inanan herkesin taşımacılığın her aşamasında bilgilendirici içeriklere ulaşabileceği UTİKAD Tv projesi, UTİKAD’ın uzun yıllara dayanan çalışmalarının, bilgi ve birikiminin bir çıktısı niteliğinde.

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy, tüm UTİKAD üyelerine, sektör uzmanlarına ve temsilcilerine açık bir platform olarak tasarlanan UTİKAD Tv’nin Türk lojistik sektörünün nabzını tutmaya hazırlandığını belirtti. Güncel gelişmeler hakkında UTİKAD Çalışma Grubu ve Odak Grubu Başkanları aracılığı ile UTİKAD faaliyetlerinin aktarılacağı UTİKAD Tv’yi herkesin takip etmesini tavsiye eden Ulusoy, bilginin hızla yayıldığı bu yüzyılın iletişim çağı olduğunu vurgulayarak yazılı, görsel ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşabildikleri her kanaldan UTİKAD üyelerini bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.

UTİKAD Tv projesinin hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu paylaşan UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler ise, sektörün güncel gelişmeleri ile UTİKAD’ın bu gelişmelere yönelik izlediği süreçleri daha hızlı aktarabilecekleri bir platformun kendileri açısından çok önemli bulduğunu belirtti. Güler, devlet nezdinde UTİKAD Yönetim Kurulu, İcra Kurulu olarak yürüttükleri çalışmaları hızlı ve doğru bir şekilde UTİKAD Tv aracılığı ile aktarabilmenin ayrıca verimli bir adım olacağını sözlerine ekledi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr