Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DB SCHENKER ARKAS YATIRIMLARDA HIZ KESMEYECEK, CİROSUNU İKİYE KATLAYACAK

DB SCHENKER ARKAS YATIRIMLARDA HIZ KESMEYECEK, CİROSUNU İKİYE KATLAYACAK

DB SCHENKER ARKAS YATIRIMLARDA HIZ KESMEYECEK, CİROSUNU İKİYE KATLAYACAK24.07.20232025 yılında cirosunu iki katına çıkarmak isteyen DB Schenker Arkas, hizmet verdiği tüm alanlarda büyüme hedefi koydu. Firma Genel Müdürü Özgür Al, "Yatırımda hız kesmeyeceğiz" dedi.

DB Schenker Arkas, sektör basını ile bir araya geldi. DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür Al ev sahipliğinde yapılan toplantıya DB Schenker Arkas Mali İşler Grup Müdürü Elif Gamze Görer ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetecisi Dilem Karakaya katıldı. Toplantıda, sunulan hizmetler hakkında bilgi verilirken şirket hedefleri paylaşıldı.
DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür Al, sürükli büyüme arzusunda olduklarını ve hizmet verdikleri tüm alanlarda büyümek istediklerini söyledi. 30 yıl önce kurulduklarını ancak DB, Schenker ve Arkas gibi alanlarında lider firmaların iş birliği ile arkalarında çok büyük bir birikim ve tecrübe ile yol aldıklarını kaydetti.

HER ALANDA BÜYÜYECEK
Denizyolu, havayolu ve karayolu, depo ve antrepo hizmetleri, fuar taşımacılığı ve proje taşımacılığı hizmeti verdiklerini aktaran Al, "Denizyolunda ilk 8 arasındayız. Havayolu taşımalarında ciddi bir müşteri portföyümüz var. Karayolunda uluslararası ve yurtiçi dağıtım yapıyoruz. Depo ve antrepo yatırımlarımızla hizmetlerimizi genişletiyoruz ve yatırımlara devam ediyoruz. Fuar taşımacılığında ilk sıradayız. Proje taşımalarında fabrikaların sökülüp, taşınması ve monte edilmesi gibi büyük ve zor işlerde ilk akla gelen firmalardanız" dedi.

YATIRIMLAR SÜRECEK
Özgür Al, yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini en son Gebze Pelitli’de depo açtıklarını eylül ayında da yeni bir tesisi hizmete alacaklarını aktardı. Bu yatırımlarla mevcut depo hacimlerini yüzde 11 artırdıklarını, İç Anadolu ve Mersin’de de depo açmak istediklerini ve araştırma yaptıklarını belirtti. Al’ın verdiği bilgeye göre DB Schenker Arkas’ın 5 tanesi İstanbul’da 2 tanesi Ege Bölgesi’nde bir tanesi de Bursa’da olmak üzere toplam 8 deposu var ve bunlar en son teknolojinin kullanıldığı depolar.

SUNDUKLARI HİZMETLERLE ÖNE ÇIKIYOR
Sundukları katma değerli hizmetler hakkında bilgi veren Özgür Al, bir cep telefonu markasına verdikleri hizmet örneğini vererek geldikleri noktaya dikkat çekti. DB Schenker Arkas hizmet verdiği bir telefon markasının dağıtım ve teknik servisini yaparken aynı zamanda tamir işini de üstleniyor. Bunun için özel bir tesis kurulmuş ve yüksek güvenlikli bu tesiste tüm teknik ve tamirat işlemleri gerçekleştiriliyor.

Kaynak: transmedya.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr