Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BATI INNOVATIVE LOGISTICS, BU YAZ DA YATLARI MAVİ SULARLA BULUŞTURMAYA HAZIR

BATI INNOVATIVE LOGISTICS, BU YAZ DA YATLARI MAVİ SULARLA BULUŞTURMAYA HAZIR

BATI INNOVATIVE LOGISTICS, BU YAZ DA YATLARI MAVİ SULARLA BULUŞTURMAYA HAZIR10.05.2023Firmanın Satış Direktörü Kaan Aydın, "Yat taşımacılığı konusunda yüksek kalitede hizmet sunarak sektörde öncü bir konumda bulunuyoruz. Yaz mevsimine sayılı günler kala daha fazla yatın mavi sularla buluşmasını sağlamak için hazırız" diyor.

Özellikle yaz döneminde çok tercih edilen yatlar için talep her geçen gün artıyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın’a göre yat ve tekne kullanım oranında yaşanan bu artış taşıma faaliyeti gösteren kuruluşları da olumlu yönde etkiliyor. Batı Innovative Logistics özelinde görüşlerini aktaran Aydın, geçen yıla kıyasla bu yıl yat ve tekne taşımacılığına yönelik taleplerin 2 kat arttığını belirtiyor. 30 yılı aşkın tecrübeleriyle sektörde öncü bir konumda olan Batı Innovative Logistics, yat taşımacılığı konusunda uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanlarıyla yatların güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Uluslararası Pazarlar Satış Direktörü Kaan Aydın, "Yat taşımacılığındaki uzmanlığımızı her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz ve bu konuda da oldukça başarılıyız." dedi.

Aydın, "Yat taşımacılığı konusunda yüksek kalitede hizmet sunarak sektörde öncü bir konumda bulunuyoruz. Yaz mevsimine sayılı günler kala daha fazla yatın mavi sularla buluşmasını sağlamak için hazırız!" açıklamasıyla sezonun oldukça hareketli geçeceğinin de altını çizdi.

Denizyolu taşımacılığı konusunda oldukça tecrübe sahibi olan BATI Innovative Logistics, yaz gelmeden pek çok yat ve teknenin sahibiyle buluşmasına destek oldu. Gelecek dönemde de bu sürecin artarak devam edeceğini belirten BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, "Yat ve tekne taşımacılığı bilgi ve uzmanlık gerektirir, BATI Innovative pazarda lider kuruluşlar arasında yer alarak kendini bu konuda kanıtladı. Bu sebeple tüm yat ve tekne taşımacılığı ihtiyaçları için bizimle iletişime geçmeye davet ediyor ve lojistiği bize bırakmanızı tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr