Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN LOJİSTİK, SIFIR ATIKLI YENİ DEPOLAMA TESİSİNİ BU AY AÇACAK

ALIŞAN LOJİSTİK, SIFIR ATIKLI YENİ DEPOLAMA TESİSİNİ BU AY AÇACAK

 ALIŞAN LOJİSTİK, SIFIR ATIKLI YENİ DEPOLAMA TESİSİNİ BU AY AÇACAK07.04.2023Alışan Lojistik CEO’su Uygar Uşar, "Yaptığımız yeni depolama tesisi dünya standartlarında ve tamamen sıfır atık bir tesis olacak. Yollara park eden tankerlerin, güvenli bir şekilde depolanmasını da sağlayacağız" dedi.

Alışan Lojistik, CEO Uygar Uşar, İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin ve AlışanDenHartogh Tesis Müdürü Ali Naci Şahin’in ev sahipliğinde basına bir iftar yemeği verdi.

İftar yemeği sonrasında Alışan Lojistik CEO’su Uygar Uşar önemli açıklamalarda bulundu. Gebze’deki yeni depolama tesislerinde sona yaklaştıklarını ve kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini dile getiren Uşar," Bu ay sonunda tesisimizi hizmete açacağız. Güzel bir tesis oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bölgeye istihdam sağlayacak. Yeşil lojistik belgesi olan firmalar arasındayız. Yaptığımız yeni depolama tesis de tamamen sıfır atık bir tesis olacak. Yollara park eden tankerlerin, güvenli bir şekilde depolanmasını da sağlayacağız" dedi.
Türkiye’nin bulunduğu konum açısında petrokimya sektöründe büyük atılım yapma şansı olduğuna değinen Uşar," Bu tesis de ülkemize büyük avantaj sağlayacak. Tesisimiz 50 milyon lira gibi bir maliyetle tamamlanmış olacak. Zaten bölgede halihazırda bulunan kimya üreticilerinin kullanacağı hammaddeler tesiste yer alacak. Bu malzemeler kontrolsüz şekilde zaten depolanıyor ve biz bunları koruma altına alarak, dünya standartlarında oluşturduğumuz tesisle depolanmasını sağlayacağız" sözlerini kullandı.

ÖZEKİN, "ALIŞAN BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR"
Uşar’ın ardından Alışan’ın Gebze’deki yeni yatırımı hakkında konuşan Alışan Grup İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin "Bizim tesisimiz kadar modern artırma yapan başka bir kuruluş yok. Bu bölgeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Alışan büyük hedeflere koşuyor" dedi.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr