Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Ekonomi / İş Dünyası / SEKTÖR DEN SHGM VE ARIDURU YA TEBRİK

SEKTÖR DEN SHGM VE ARIDURU YA TEBRİK

SEKTÖR  DEN SHGM VE ARIDURU  YA TEBRİK21.07.2009

Sektör temsilcileri, 31. ECAC Genel Kurulu esnasında Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı EASA ile Türkiye arasında imzalanan İşbirliği Anlaşması, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'nun ECAC Koordinasyon Komitesi üyeliğine ikinci kez yeniden seçilmesi ü

 

Sektör'den SHGM ve Arıduru'yu tebrik mesajı

Sektör temsilcileri, 31. ECAC Genel Kurulu esnasında Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı EASA ile Türkiye arasında imzalanan İşbirliği Anlaşması, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'nun ECAC Koordinasyon Komitesi üyeliğine ikinci kez yeniden seçilmesi üzerine Ali Arıduru'ya tebrik mesajı gönderdi.

Fransa'nın Strasbourg kentinde 7-8 Temmuz 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen 31. ECAC Genel Kurulu esnasında Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı EASA ile Türkiye arasında imzalanan İşbirliği Anlaşması, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'nun ECAC Koordinasyon Komitesi üyeliğine ikinci kez yeniden seçilmesi ve Avrupa Komisyonu ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü arasında bir bildiri yayınlamasının ardından Türk sivil havacılık sektöründen Genel Müdür Ali Arıduru'ya tebrik ve teşekkür mesajları gönderildi.

Büyük gayret ve emekler neticesinde gerçekleştirilen kazanımlar sonucunda, Türk sivil havacılığının sadece bulunduğu bölgede değil dünya çapında çalışmalarına olanak sağlandığının vurgulandığı mesajlarda, yine bu yöndeki gösterilen emekler sayesinde var olan konumun daha da sağlamlaştırıldığı belirtildi.

Türkiye'nin sivil havacılık otoritesi olan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün son yıllardaki başarılarını büyük bir gururla izlediklerini belirten sektör temsilcileri, bölgesel güç olmaktan öte global güç olma yolunda ilerleyen ülkemizin, sivil havacılık alanındaki bu başarılarda özverili, yoğun temasların, büyük gayret ve emeklerin gösterilmesini her türlü takdirin üstünde gördüklerini, tüm bunların neticesinde Türk sivil havacılığının daha önemli başarıları beraberinde getireceğini kaydettiler.

 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr