Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MEDLOG, DEPREM BÖLGESİNE 2 BİN KİŞİLİK YOLCU GEMİSİ GÖNDERİYOR

MEDLOG, DEPREM BÖLGESİNE 2 BİN KİŞİLİK YOLCU GEMİSİ GÖNDERİYOR

 MEDLOG, DEPREM BÖLGESİNE 2 BİN KİŞİLİK YOLCU GEMİSİ GÖNDERİYOR16.02.2023Denizcilik Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında bugün yapılan açıklamada, geminin sahibi olan Medlog Lojistik şirketine de teşekkür edildi. Geminin iki gün içinde İskenderun Limanı’na ulaşması bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların konaklamaları için 2 bin kişi kapasiteli özel bir yolcu gemisinin İskenderun'a doğru seyrine başladığını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da binlerce insanın yaşamını yitirmesine ve büyük bir yıkıma neden oldu. Bölgedeki arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken ülke genelindeki tüm kurum ve kuruluşlar ile meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, afetzedeler yardım ulaştırmak için çalışıyor.

Bu kapsamda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, depremlerden etkilenen vatandaşların konaklaması için 2 bin kişi kapasiteli yolcu gemisinin İskenderun'a doğru seyrine başladığı açıkladı. Denizcilik Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında bugün yapılan açıklamada, geminin sahibi olan Medlog Lojistik şirketine de teşekkür edildi. Geminin iki gün içinde İskenderun Limanı’na ulaşması bekleniyor.

"2 BİN KİŞİ KAPASİTELİ YOLCU GEMİSİ İSKENDERUN'A DOĞRU SEYRİNE BAŞLADI"
Denizcilik Genel Müdürlüğü’nün paylaşımı şöyle:
"Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, konaklamalarını sağlamak için 2 bin kişi kapasiteli yolcu gemisi İskenderun'a doğru seyrine başladı. @medloglojistik. Bu süreçte var gücüyle çalışan, emeği geçen, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz."

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr